Är man trött så är man....

Det blev inget gym igår, kommer inte att bli det heller. Måste ha med i beräkningen i fortsättningen att om jag jobbar helg så kommer jag inte kunna träna om vi har barnen och om man hemskt gärna vill träffa dem i vaket tillstånd...
 
Alla gymmen öppnar ju typ kl 08-09 på mornarna och då är jag redan påväg till jobbet för länge sedan. Sen stänger de kl 17-18 och då har jag oftast inte ens slutat. Odenplan hade öppet till 20 igår i alla fall så det var väldigt nära att jag åkte vidare med tåget. Men mitt hjärta ville hem. :) Jag får se vad jag hinner med idag! :)
 
Jag mös en stund i soffan med allihopp och vi kollade på film. Kl 19 gick jag och lade mig för att vila en stund. Tänkte att min snälla sambo kunde ha väckt mig när han lagt barnen, men det är inte ofta som han gör så som jag har tänkt.
 
Efter några timmar så vaknar jag upp i panik, går ut i vardagsrummet och frågar vad fan klockan är. Ja, den är 22. Ja, men det var ju jävligt trevligt att jag sprungit arslet av mig för att hinna med alla tåg för att komma hem så tidigt som möjligt för att hinna mysa.
 
Japp, klockan 22 var klockan nu då!  Hans motivation var att du verkade vara så trött.. okej, du är förlåten! Jag gick upp, hällde upp den fetaste godisskålen, jag åt 5 st godisar och sen såg vi på 2 avsnitt på vår serie och sen kl 00 så var det god natt. Haha!
 
idag vaknade jag av mig själv kl 06 i panik. Det var ljust i rummet, jag kände mig utvilad och det brände inte i ögonen längre, då måste jag ju ha försovit mig! Meeen icke då, jag kunde somna om i 1,5 timme till.
 
idag väntar ännu en dag med jobb. Och med tanke på gårdagen så förbereder jag mig på det värsta. Igår var det sjukt mycket att göra, jag hade typ 5 st kunder samtidigt. Men jag fick så sjukt mycket fint beröm av alla barnfamiljer så det är sjukt! Men sån är jag! Hemska styvmamman från helvetet! Helt hemsk mot barn! *asg*....
 
 Igår var maria montasami hos oss! Jag är grymt imponerad av hennes hår, hur osållat hon? Och sen är jag grymt avis på hennes skor och cp-snygga byxor!
 
 
 
 
 
Nu blir det frukost så jag orkar idag också! 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR