Before you write a long story about how terrible i'm, you should first know that i don't care...

Nästa vecka är jag ledig på tisdag så då ska vi försöka få till att åka och kolla på golv till förrådet, vi vet inte riktigt vad vi vill ha än, men det ska vara slittåligt i alla fall. Sen fixar vi även lister och en massa annat nödvändigt! :) Men nu är allt bygg-fix mer eller mindre klart!
 
I helgen samma vecka så ska vi åka till Ikea om vi inte åker bort. Då fixar vi all förvaring och belysningen. Sen ska rummet bara möbleras och organiseras, samma helg kommer vi även att röja nere i det andra stora förrådet.
 
Sen när detta förråd är klart så är alla "rum" klara! ;) Det som är kvar är då våtrum. Det är en mindre gästoalett och ett badrum. De nya väggarna står redan klara, de gamla och all badrumsinredning ska bara rivas och det går supersnabbt. Vi har inte bestämt oss än för om vi ska ha badkar eller en snyggare duschhörna. Men överlag så vill vi ha granitgrått golv med golvvärme, stora vita blanka kakelplattor med ljus fog, tvättmaskinen och torktumlare ska nischas in i väggen, det utrymmet är också redan byggt. Sen ska snygga vita badrumsmöbler in, ett sonos ljudsystem och belysning.
 
 
 
 
Den lilla toan kräver inte samma jobb. Där vill jag ha ljusgråa väggar och en vit handfatskommod för lite lättare förvaring. Sen är alla rum klara! :)
 
 
Efter det så är det lite småpill som ska fixas, lite nya möbler ska in, ny elektronik ska inköpas...Men vi har inte bråttom med nått, vi renoverar inte för att göra någon annan nöjd. Vi tar det helt enkelt i det tempot som vi känner för. Vi vill hinna leva och göra saker också. 
 
När renovering börjar bli jobbigt, då har det redan gått för långt. Det ska vara kul! :) Det har man lärt sig efter åtskilliga timmars renovering... ;D
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR