En kortis..

Bra trött imorse. :) det betyder sova tidigt ikväll, längtar redan! Men först så blir det 11 timmar på jobbet! ;) Jag ska även ta och kolla om det finns nån bra frisör som har en ledig klipptid.. Jag kan inte skjuta på det längre... ;)
 
Om det blir kämpigt under dagen så kan jag ju alltid glädja mig åt morgondagen. Då är det torsdag och då är jag ledig. Det blir sovmorgon, följt av en lång ansiktsbehandling. Lite chill på det och träning och mys med fina Sandra! <3 och sen är det endast 11 dagar kvar tills jag fyller år!
 
Gud vad fort månaderna går nu förtiden! Man hinner bara få lön tills det är dags igen. Jag har liksom inte en gjort av med nått haha Men det blir att betala in årets utomlandsresa då. :)
 
kram kram

sv: Kul att du gör det, alltid lika trevligt med kommentarer :)

Ja eller hur! Det är så tråkigt ifall man lägger mycket pengar på nåt som inte funkar, kan dock inte säga det om denna. Underbar!

Det gick väldigt bra med tanke på att vi är ett 98-lag och mötte 96-93:or. Förlorade med "bara" 1-0. Åh vad kul att höra! Vart spelar/spelade du?

Svar: Jag får dock numera alltid en klump i magen när jag ser att jag fått en kommentar. ( pga bitterfittor och avundsjuka människor)...jag har spelar i AIK och i Sundbybergs damlag (mitt hemma lag) men nu har jag lagt det på is. Jag pendlade mer tidsmässigt än vad träningarna varade. För att mötas av folk som röker på träningarna, fuskar i övningarna, pallar inte springa på träningarna Så jag fick varva dem eller stå och vänta tills de var på plats så jag kunde få en pass och gå vidare i övningen.
Droppen var sen när vissa började lägga sig i mitt liv och vad jag gjorde eller inte gjorde på helgerna. Jag tränade fotboll 3 gånger i veckan, gymmade 5 gånger och löptränade 3 gånger i veckan..de har liksom inte ens rätt att titta på mig. Sen på matcherna så jag täcka upp för dem på plan då de inte pallar springa. Jag är den enda i mitt lag som kan kuta ikapp en motståndare från deras straff område om de startar vid mittlinjen och sen ändå bryta dem nere vid vårat mål..

Nej det var inte lönt helt enkelt. Jag kunde ha gått hur långt som helst. Men jobba hela dagen och sen mötas av negativitet är inte värt det. :)

Men jag kanske börjar i nått lag här där jag bor sen.. Vem vet... ;)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR