....

Idag händer det nog inte så speciellt mycket. Nu är jag påväg för att öppna butiken, idag ska vi kriga för att få klart den sista röran.
 
Det är verkligen inte nådigt hur det sett ut där med 5 leveranser varor som typ ligger på varandra, vagnar med kartonger som ska slängas, 10 backar med skor som ska reas ut mitt i allt detta så ska du även ha plats för att kunna röra på dig och utföra det dagliga arbetet.
 
Det är svårt att förklara, inte ens bilder hade förklarat nog. Men idag gäller det som sagt! ;)
Dagen till ära så slutar jag kl 17. Det var ett tag sen det hände, så tackar tack! Jag ska skynda mig och möta upp bejb och sen så blir det gymmet! 
 
Efter så vill jag hem fort och inta soffläge, mysa, kolla på film, kanske äta en godis eller två ;) och sen sova någorlunda tidigt och ta lååång sovmorgon! :)
 
Jag skulle egentligen behövt komma in och jobba nu i helgen också, men jag måste vara ledig..... Annars så kommer jag jobba 5 helger i rad, båda dagarna, öppning till stängning. Visst är det bra pengar och det finns inget annat som jag hellre vill än att ställa upp, men i vissa fall så är inte pengar allt.
 
Denna helg kommer jag ha sov morgon (LÄS: vakna as pigg kl 05.20), äta mys frukost!  Åh!, jag minns inte när jag gjorde det sist typ! umgås med fina människor, gosa med bebis, gå promenader, träna och kramas! Precis vad min kropp skriker efter just nu! :)
 
hoppas att ni får en härlig påsk! 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR