God morgon! :)

Igår när jag kom hem från min lilla shoppingrunda så gick jag och handlade lite smått som behövdes till middagen. Jag köpte även alla ingredienser som jag behövde till mitt första LCHF bröd! :) det var lite knepigt att hitta allt då det var väldigt utspritt men tackvare världens sötaste tant på Konsum så tog 3 timmars letande endast 3 minuter! :) 
 
Allt gick snabbt att röra ihop och sen skulle det stå ca en timme i ugnen och sedan fick det svalna under natten. Detta bröd är typ det saftigaste jag någonsin smakat! Varför köper man bröd??... Jag ska ta och göra en vanlig limpa också till helgen åt barnen. Min limpa innehåller i alla fall 1,1 kolhydrat per skiva och så här fin blev den! :) inget slår doften av nybakat bröd en lördagsmorgon! ;)
 
 
 


Så här såg min övriga frukost ut! :) jag älskar som sagt frukost och det är nog den måltid som jag njuter mest av och lägger ner mest tid på. Jag hatar att stressa på morgonen och går då hellre upp 1 timme tidigare för att kunna sitta i lugn och ro och läsa, lyssna på musik eller kolla på tv. Bara att jag får MIN stund på morgonen så kan jag ge mig själv och all min tid åt alla andra och vem som helst kan få försöka att förstöra min dag bäst de vill... :)
 
 
 
 
 
Jag älskar verkligen min tekopp! Den fick jag i julklapp av min förra butik,
tillsammans med gott te och en liten behållare! :) denna kopp har gått varm i vinter, bara utseendet på den värmer i själen! ;)
 
hoppas att ni också fick en bra morgon! :)
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR