God morgon alla mina fina! <3

Hoppas att allt är bra med er! Idag är jag ledig och jag har inget alls som jag "måste" göra idag, så skönt! Men jag ska ta vara på den och slösa bort minimalt med tid och försöka att planera in effektiva saker ändå! :)
 
Det sköna med att träna är att den positiva känslan av att man kört alla sina planerade pass och tränat två helger i rad är att man även mår bra dagen efter och vill göra om det! :)
 
 
Förra veckan blev det en massa träning, det hamnade på 6 st pass och en ledig vilodag. Denna vecka är jag lite mer ledig så jag ska boka in gruppass på de dagarna, för annars hinner jag aldrig gå. Och sen så är det ju så sjuk kul, och man tar ut sig på ett annat sätt! ;D 
 
Denna vecka går bröst och axlar vila lite mer och istället ska rygg och biceps få det lite tufft! ;) Här är morgon bilder innan jag gick ut på min PW.
 
 
 
Inte tillbaka än, men det tar tid och det ska det få göra! ;) Det är ingen snabblösning jag är ute efter utan en livsstil. Och det innebär många år av slit och mycket uppoffringar. Det roliga är nu att jag känner inte att jag saknar nått heller. Jag äter inte kolhydrater, jag blir aldrig sötsugen, är alltid mätt, jag har inte ens "ätar"-dagar....
 
Varför ska jag schemalägga en dag i veckan åt misslyckande? Jag är ju inte ens sugen, jag njuter inte at det och jag kommer inte att uppskatta det. Måste jag trycka i mig alkohol och chips och läsk ändå bara för att det är lördag? Då sparar jag hellre min "dag" till ett tillfälle. Så vill jag ta två skedar sorbetglass nån gång i månaden så tänker jag göra det, om jag känner för det. Och det räcker för mig, då är jag nöjd.
 
Hojta till om ni vill att jag ska skriva mer om träning! ;D
 
//Linda
 
 

Du har så sjukt snygg kropp, och du motiverar mig til att komma igång. Har nu sedan ett par dagar slutat med småätandet och skrivit upp vad jag ätit för att få lite koll på det, och jag äter tydligen väldigt lite trots att jag nu är proppmätt hela dagarna, så med andra ord allt gott och småätande som fått mig att gå upp i vikt (oväntat eller hur). Men blir positiv när jag läser din blogg, ser alla fina bilder på dig och läser om din träning!

Svar: Tack fina du! Vad glad jag blir av att läsa din kommentar! :) Det är superbra att du gör så, det är oftast det som är boven. Men tänker att "ja, men det är så lite, det dör ingen av". Den er är många bäckar små.

Hemma så äter jag och sambon LCHF som ett litet projekt just nu. Jag tror att vi är inne på vår första kanske andra månad. Det fungerar jättebra för mig! Jag blir aldrig hungrig, blodsockret är jämt, jag småäter inget alls.. Jag är liksom inte sugen på nått.

Så det blir en massa kött, kyckling och proteiner. En massa grönt och sallad och med grädde i såser och steka i riktigt smör.

Inga kolhydrater alls, inget socker, inga stärkelser så som mjöl eller fibrer heller. Det är lite knepigt i början men nu går det av bara farten! ;)

Lycka till med kosten och träningen!
Tack för att du kikade in, ha en underbar onsdag!
//Linda
Linda Mark

Jag testade LCHF för kanske 3 år sedan och vet att det fungerade bra, gick ner i vikt och allt sådant bra. Men kände att det inte fungerade helt för mig, inte i längden, och det är det jag vill komma underfund med, en stil som passar mig och som jag kan hålla långvarigt.
Så nu försöker jag öka på proteinet och minska kolhydraterna, har ätit mycket tvärtom har jag sett nu. Värt att testa, det gör iaf att jag är betydligt mättare på dagarna och har jämnare blodsocker, kan stå emot frestelser, så någonting gör det ju :)

Lycka till ni med och ha det bra!
Kram

Svar: Vi har väl inte heller tänkt att köra det stenhårt tills vi dör. Men vi kör nu ett tag mer eller mindre utan undantag just för att se hur det fungerade och för att nå maximala resultat. Sen kommer vi att trappa ner och släppa in ner kolhydrater eftersom. För mig fungerar det bra, jag tränar ändå så pass mycket så egentligen spelar det ingen roll vad jag äter än att jag vill äta bra och nyttigt för min kropp och mina resultat. Ibland kan jag typ drömma om potatismos! Haha
Men om jag verkligen vill äta något då gör jag det, men det är inte varje dag utan någon gång varannan vecka. Haha

Kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR