Jävel vad nice...

Nu är jag klar med min Ansiktsbehandling. Så vad skönt och behövligt det var! :) Direkt när man klev in på Salongen så kopplade man av, allt är så himla fint och fräscht! :) Ljus är tända över allt och det doftar verkligen spa. :) Jag fick hänga av mig och tog en latte medans jag väntade på min tur. 
 
Sen fick man gå in i själva behandlingsrummet som var lika fint och fräscht det. När jag lade mig på behandlingsbänken/sängen så höll jag på att somna så fort jag fick täcket på mig. Så varmt, tyst och lugnt..ahhhh
 
 
Man börjar med rengöring och sen fick jag en konsultation där man kollar upp bland annat vilka produker man ska använda osv. Sen bestod behandlingen av en massa skönt, bland annat peeling och ånga som man har mot ansiktet ett tag för att underlätta för allt otrevligt att komma ut. ;) Sen var det vissa delar som var mindre sköna, men nödvändiga. Tänken är sen att jag ska börja gå regelbundet. Jag ska varva in AHA-behandlingar och nån microdermabrasion.
 
En timme senare och huden strålar verkligen! Jag är len som en baby i fajset och känner mig så fräsch! ;D Jag ska verkligen börja gå oftare på behandlingar. Det kan verkligen vara vad som! Allt från pedikyr till massage eller ansiktsbehandling m.m...det är så värt det! :)
 
Hoppas att ni har haft en bra dag idag! :)
 
//Linda
linda

vart gjorde du den? =) låter super härligt!

Svar: Nu var jag på elements spa på clarion stockholm. Men annars så brukar jag gå hos Acne Specialisten, söders spa eller hos Sparadiset. Dit går jag för massage, pedikyr och ansiktsbehandlingar.kram
Linda Mark

Amanda

Vart gick du någonstans gumman? :) <3

Vart gick du någonstans gumman? :) <3
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR