Just beacuse you Said I couldn't, i Will...

 Home sweet home, here i come! Haha jävel vad jag är nöjd över att snart få vara hemma hos mina fina! <3
 
Dagen idag blev kort men intensiv, lite kvar men det hinner vi i helgen! Centrumet kommer även att gästas av Maria montasami i helgen så det blir också super kul! 
 
Nu på slutet är jag sjukt nöjd över mig själv. Idag  hönde det 2 situationer som bara jag kunnat klara av att lösa. Hade inte jag varit där då så hade det fått vara. så trots att man äe ny så är det kul att kunna lösa avgörande saker.
 
Jag var klar sen med alla stängningsrutiner när sista dörren var stängd. Stannade ej var idag som jag gjort alla andra dagar, idag vill jag hem fort! :) jsg sade hejdå och såg till så att de kunde stänga och att allt var gjort och klart.
 
Så idag dagen till ära så hann jag med ett tidigare tåg, som ledde till att jag hann med en tidigare pendel och som gör att jag får 20 minuter vaken tid mer med mitt hjärta! Och de minuterna värderar jag högt! :)
 
Jag han till och med in på Konsum innan pendeln gick och köpa 2 paket med jordgubbar, ett paket med gröna kärnfria vindruvor och en näve med godis! Haha jag är väl inte supersugen nu så de är väl i förebyggande syfte om jag skulle bli det. Då skulle jag mörda mig själv om klockan är sent och inget är öppet! Haha
 
I helgen så blir det jobb och träning. Slutar kl 17 båda dagarna så jag ska nog hinna med det. Det jobbiga är när man måste prioritera. Myskväll med bejb och barnen eller mysfrukost med dem. Tyvär får nog ett tillfälle av varje ryka. Ska kolla när det tidigare gymmet öppnar imorgon.
 
ha en fin kväll! 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR