Lördagen...

Morgonen började kl 07, björnmamma som jag är så kan jag inte somna om när jag vaknat om barnen är hos oss... <3 så jag satte på en film som önskat och gick in i köket och började att baka mitt LCHF-bröd.
 
 
 
Sen myste jag och Ella i soffan tills Elin och övriga familjen vaknade till liv, då var det dags att fixa barnens frallor och övriga frukosten. Jag älskar att fixa fram frukost, det är så uppskattat att få kunna ligga kvar och dra sig och sen komma upp och allt är klart.. :)
 
När alla hade ätit och barnen klätt på sig så var det dags för gymmet! ;D Vi klädde på oss och var iväg snabbare än vanligt, vi älskar att träna och barnen älskar mini sats. Jag och bejb körde en timmes tufft ryggpass! Så skönt nu när man har bra med träningsvärk i ryggen! ;D
 
 
Efter träningen så satte oss i bilen och åkte mot Sydpoolen. När blev det lite lunch och en massa bus och bad! Till och med Ella åkte allt som en tok, kul att hon vågar lite mer, helt utan puffarna också! :) Drygt 2 timmar senare så kände vi oss nöjda faktiskt och begav oss mot hemmaplan för att handla mat och förbereda inför kvällen.
 
Väl hemma så åt hemmalagade hamburgare, en given favorit hos oss!
 
 
Farfis och dina kom också förbi och gjorde oss sällskap. Efter maten så lekte de en stund innan det var dags att bänka sig i soffan för årets Mello, *please kill me*... men vad gör man inte för barnen? ;D <3
Alla var rätt så möra efter dagen så det var skönt att slappa lite och bara ta det lugnt.  
 
Gud vad jag är glad att melodifestivalen inte är någon tradition hos oss, och heller aldrig kommer att bli.. Jag spikar hellre att vi åker utomlands just då med familjen utöver de vanliga sommar resorna istället. Taget!
 
Ella låg i mitt knä och myste hela kvällen och somnade sött runt 20.30, dina lika så, jag ville inget hellre...haha 
 
 

 
Tyvärr så vann inte Elins favorit trots att hon röstade... :/...
Men han kunde ju inte sjunga för 5-öre, det lät hemskt! haha
hon tycker heller inte att han ser ut som en tjej...neheepp...då är det väl vara vi som ser fel! ;D
haha knäppa unge! <3
 
 
Kvällen tog led mot sitt slut och det var dags för Elin att hoppa i säng och dina skulle hem till sitt. Jag och bejb tittade på lite program en stund innan vi också fick ge oss, man blir trött av att bada! ;)
 
hoppas er lördag var super mysig! <3
//Linda
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR