Mys fredag!

Idag vaknade jag kl 07, hade svårt att somna om så det var nära att jag gick upp istället. Men jag var dödare än död, jag har pressat min kropp hårt denna vecka så nu behövde jag verkligen vilan.
 
På något magiskt sätt så lyckdes jag ändå somna igen, skönt. Jag klev sedan upp kl 11 och gjorde i ordning frukost och fixade lite hemma innan jag behav mig ut på en PW. Soligt, men åter igen kallt som fan. Blåste kraftigt gjorde det också! Det blir nog PW´s inne på gymmet ett tag till.
 
 
 
Idag tror jag inte att jag gymmar något. Nu är kroppen lagom mör överallt, ben passet för två dagar sedan har nått sin pik, följt av ryggpasset dagen efter och gårdagens bröst och axelpass. Så kroppen behövar vila lite.
 
Jag har inte hunnit måla naglarna, eller färga håret heller, inte förvånad alls. Men jag har kunnit vika tvätt, tvätta en till maskin, gått till återvinningen, packat och och fyllt upp träninsväskan och bäddat om i sovrummet. *Suck*... haha 
 
Det här är det som jag har med mig alltid i min träningsväska. Det är skönt att slippa fylla upp sina shakes varje morgon eller oroa sig om det räcker, även om man har på skruvdosetter under...
 
 
Den rosa innehåller aminosyror som jag dricker under passet, det är den silvriga burken. Jag har smakerna berry och mango och de är klart de godaste jag hittills smakat! ;D Den svarta innehåller protein som jag dricker innan och efter passet. Denna vecka i smaken kiwi/yoghurt. Min favvo är fortfarande strawberry/white chocolate.
Och i de små matlådorna har jag fyllt respektive burk så jag slipper kånka på dem också. Awsoome! ;D
 
Ha en underbar fredag!
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR