Mys måndag! <3

Det känns helt underbart att börja veckan med en ledig dag! :) jag tog en låååång sovmorgon, när jag vaknade kl 08 så somnade jag om till 11 och jag vaknade sen igen till 12.30. Det är så skönt att kunna gör så! :) efter att jag vaknat så låg jag kvar i sängen och kollade läget via iphonen.
 
Sedan dess har jag tagit en lång dusch och smort in mig, ätit frukost och bränt av några avsnitt av 4400. Solen har lyst upp hela lägenheten hela dagen, älskar när det är ljust och soligt! speciellt att mötas av det, det första som händer på morgonen. Idag vill jag även träna, åka till Sollentuna och fixa en sak i stan. Så jag tar nog och sätter igång snart! :)
 
Denna vecka består än då länge av 4 jobbdagar innan det är helg och ledighet med barnen! :) så denna vecka kommer att bil bra! :)
 
Vi har ju påbörjat ett nytt projekt här hemma; Förrådet. Det är det enda rum som vi inte rört än. Tanken är att rummet ska få lite tvättstuge-feeling. Det ska slipas och målas och se cleant ut. Sen ska massor med förvaring in. Det ska göras plats för tvättsortering, sängkläder, snowboards, jackor m.m
 
Förhoppningsvis så hinner vi även klart med förrådet. Nu är det inte mycket kvar! :) vi började i lördags och det är redan flytspacklat på golvet, reglat i taket, spacklade väggar, skåp byggda för all el och elen är omdragen. Nu ska vi bara slipa, sätta gips, måla och välja golv. Sen ska all förvaring in! :) lätt som en plätt! ;)
 
Bilder efter lördagen:
 
 
 
Bilder efter söndagen;
 
 
 
 
ha en grym dag! :)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR