New in! <3

 Igår åkte jag iväg för att plocka upp en par skor som jag lagt undan.  Här är dem! de sista i stockholm!! ;) 224 kr gick de på, ordinarie pris är 800 kr, äkta mocka... ett skämt! haha lätt veckans fynd!
 
 
Jag svängde runt i lite andra butiker också men jag hittade inget. Eller jo, det fanns en massa fina barnkläder och barn skor men det får bli en annan livstid, jag har gett upp. 
 
Jag hittade lite smått inne på lindex så där blev det en fruktig parfym, perfekt i gymväskan! Och sedan 2 stycken nude läppglans/läppstift! De är verkligen jättefina i färgen!
 
 
 
Så de får bli en morot för mig att börja dricka vatten om dagarna!! :O ja, då kanske jag blir av med de frasiga läpparna jag i dag går och bär på. Jag kan gå i dagar utan att dricka vatten, jag hatar vatten, det är äckligt, jag blir inte törstig eller... 
 
Så antingen får jag börja spela fotboll igen, för DÅ gick det åt vatten! Eller så får min lilla hitler hemma godta att jag dricker saft ibland... ;)
 
kram på er! Snart ska jag av och ha en kick-Ass grym dag! <3
jag har varit borta i en dag men jag längtar redan tillbaka! :)
 
Amanda

Jag har tänkt på en sak men jag hoppas du inte tar det på fel sätt gumman. Du verkar ju vilja ha egna barn med Robin och ni ska gifta er också men när jag läser din blogg så får jag intryck att ni inte kommer skaffa barn, iaf inte inom den närmaste framtiden. Är det nåt ni har pratat om? För ni bor ju bra, ni verkar ha bra ekonomi så jag förstår inte vad problemet är.. om det nu finns något problem? Kram!

Svar: Nej då det är ingen fara! ;) ja det stämmer, och ja vi har mer än en bra lön över varje månad. Men vi vill göra annat i livet först. Jag ska börja plugga, sen kan man aldrig planera sitt liv i minsta detalj heller men jag kommer i alla inte att ha barn innan jag är 26. Just ju har ingen av oss tid för barn. Robin har fortfarande inte tid för barn. Hade hans åsikt räknats så hade han inte ens haft barn idag.
Vi har inte bråttom med något i alla fall, jag är 24 år. Det är ingen ålder! Jag är inte ett dugg avundsjuk heller på alla de i Sundbyberg som avlat för fullt sen de var 20 år, aldrig jobbat i sitt liv, bor i slitna hyresrätter, och är nu inne på unge 2 eller 3.

Alla får absolut göra som de vill, men det är Inget som jag vill ha eller gå mina barn. Man kan alltid välja när det är dags, det kan inte barnen. I det fallet och i alla andra så har man ett ansvar. Allt annat tycker jag är egoistiskt.. :/

Men man vet som sagt aldrig. En gång trodde jag att jag var gravid och det var hemskt! Hade panik ångest, grät och grät... För om jag var det så hade jag behöva ta bort det och det vill jag inte. Skulle det bli så igen, på riktigt... Så vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra, vad vi skulle göra.

För ja, vi vill ha barn, men nödvändigtvis inte nu. Vi bor stort i bostadsrätt, har bra ekonomi, båda har fasta jobb. Allt jag tjänar går in på sparkontot på en gång. Så det som är, är väl tiderna vi jobbar.. :/

Hoppas att de gav lite svar på din fråga! ;)
//Linda
Linda Mark

luc

Hej Linda, måste fråga vart du köpt skorna ifrån! sjuuuuukt snygga

Svar: Tack så mycket fina du! ;DDe i detta inlägg är köpta på Nilson shoes, en butik i koncernen jag jobbar i. Men jag tror att de var de sista som fanns... :/ det var därför jag åkte ända till Sollentuna för att köpa dem, de fanns typ bara där.. :S
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR