Snark...

Det är något speciellt med Ella och klockslaget 03. Men det är inte lätt alla gånger... <3
 
nu sover hon i alla fall sött, nerbäddad i sin säng igen. :) jag är inte trött, då det känns som om jag bara legat och vilat. Men heey, dags att gå upp om 3 timmar. Då brukar det kännas lite mer...
 
Jag älskar dig ändå fast jag aldrig får sova! ;) jag skulle göra om det varje dag för din skull! <3
love you! 

Haha lätt att vara tuff när man har barnen 4-5 dagar i veckan.och när man lever i en liten fantasi värld. Du tycker säkert det är skit roligt att leka "mamma" fredag kväll till måndag morgon. Bara hitta på det som ungarna vill. Men det är lugnt Idige tar hand om ALLT annat det som du aldrig får uppleva. Men vad vet du om det? Alla vet ju att du är ett "skuggbarn"

Lugn nu lite raketforskaren :) hahaha
Hade du aldrig suttit och kastat en massa skit på Idige och hur hon sköter SINA barn så hade jag aldrig brytt mig. Men tyvärr kan du inte hålla käften och måste kritisera och kasta en massa skit på hur hon gör. Vad vet du? Du får låna barnen några dagar i månaden. Jag sitter inte och talar om för Robin hur han ska sköta barnen när han har dem. VET DU VARFÖR? Jo det är hans barn. När jag började läsa din blogg så trodde jag fan inte det var sant. Trodde inte du var så jävla dum.
Mamma och pappa kläder vad är det för något???? Det är väl för i helvete barnens kläder. Det är väl inte så du tror att jag och Idige försöker låna dem? Om jag köper cyklar till barnen ska de bara få ha dem hos mamma då? Självklart får de cykla till pappa på dem för det är ju deras cyklar. Tänk efter vad fan du bråkar om "skuggunge"
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR