So happy! :D

Sitter på roslagsbanan hem, idag har jag verkligen haft en sån himla bra dag! :) idag fick jag stööört mycket credd för min prestation och allt slit i veckan och det kändes sååå skönt! Men man blir trött i själen av att köra på så som jag gjort, om man skulle ligga på samma nivå hela tiden..
 
Skulle vissa saker ändra sig lite så skulle jag kunna känna att det är värt det på ett annat sätt. Men tills dess får jag väl köra på i vågor och kötta när jag har orken och energin! ;) Men det är det som är det fina med att jobba i lag, man måste inte alltid vara på topp, för man drar varandra i mål! <3
 
Innnan jag började så tog jag en sväng i centrumet och upptäckte att Belle Shoes nu slagit upp dörrarna. de öppnade tydligen i lördags, som tur var så var jag upptagen med annat då! ;) Gud vad mycket snyggt de hade! INTE OK! men denna månad har jag lagt fokus på skor, och den kvoten är nu fylld för ett bra tag framåt... Haha nej, denna butik är inte bra för buisness eller min ekonomi... ;)
 
Asså HUR snygga är inte dessa? Jag döööör.... Jävla skobutik! Haha
 
 
 
 
 
Dessa är egentligen korall/persiko-orange.. Så snyggt till bruna ben! ;)
 
 
 
I dag efter jobbet så tog jag en liten runda och köpte lite nytt till tjejorna. Det blev några toppar några tjocktröjor och lite tajts och mjukisar.. :) åh vad det finns fina barnkläder! Tur att man inte har en egen liten! Haha
 
Nu blir det hem och städa upp min röra som jag ställt till med i morse *förlåt bejb*... Ska ta och slänga in en tvätt också och krama lite på min älskling! 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR