The people that talk shit behind your back are behind you for a reason....

Hej alla fina ni! :) Nu sitter jag i studion hemma efter en helt underbar dag! Jag har verkligen fått äran att få umgås med så fina människor idag, solen har varit på sitt bästa hurmör och jag har bara sugit åt mig av all positiv energi! :)
 
Idag har jag segstartat dagen med en mysfrukost och lite fixande här hemma. Jag passade även på att lägga till en bunt med lappar i min glasburk. Den innehåller nu en massa nya mål som ska uppnår och en massa roliga händelser. Från och med nu ska jag även ta och slänga i lite citat som jag tycker passar in för stunden!
 
Här är dagens första! ;D
 
 
 Jag började resterande dagen med att möta upp fina Natta i stan. Vi kollade runt lite och gjorde lite små ärenden! :) Efter det så begav vi oss mot Globen där vi skulle äta lunch och jag skulle köpa ett par skor, kom där ifrån med två par istället! haha jag är hopplös! ;D 
 
Men nästa månad så är det ett nytt fokusområde som gäller. Aningen så blir det tatueringar eller en ny snygg side-by-side. Jag har hittat en as snygg som jag skulle kunna tänka mig istället för den som vi har idag. Så vi kan kategorisera den punkten som "inredning". Så gadd eller inredning får det bli istället. För nu måste jag även ha någon ny plats att ha alla mina skor på...haha
 
 Skorna som köptes blev ett par från mitt jobb som jag velat ha länge och ett par converse liknande skor som jag kan ha under barnhelger eftersom marken runt om inte går att gå på, eller så är världen för trång. För de lyckas alltid hamna på mina skor... haha <3 Om det inte är dem så är det deras kundvagnar i mataffären! haha :)
Så då hivar jag hellre ett par skor för 199 kr varannan helg än ett par för 699 kr. 
 
Efter lite mys och lunch i magarna så var det dags att möta upp lillebror. Jag hämtade ut ett paket på vägen och sen så handlade vi mat och lite annat som de behövde. Den lagade vi tacos tillsammans och kollade på Limitless och bara mös i soffan! Skönt slut på en grym dag! ;)
 
När klockan närmade sig 21 och maten landat i magen så fick jag skjuts ner till SATS där jag brände av en timmes brutalt benpass och lite crosstrainer på slutet! ;D Så skönt att bara sätta hörlurarna i öronen och mörchaaa! haha ;) Det är ALDRIG för sent för att träna!
 
Det blev knäböj, utfall med 10 kg hantlar i händerna, baksida lår, framsida, vader, in och utsida... Hela skiten alltså! Och det kommer att bränna så skönt imorgon vill jag lova!
Jag skakade när jag var klar, DÅ är man klar!
 
Imorgon väntar en långdag på jobbet då jag hoppar in för assisterande chefen och Butikschefen och har öppning till stängning. Därför hinner jag inte träna i morgon och då får benen ytterligare en dag på sig att vila och växa.
 
Jag vill återigen ta och tacka Gisela för din fina kommentar idag! <3
 
 
Det är personer som dig som gör att man tycker om att skriva. Sådana som dig ger mig hopp om mänskligheten från stund till stund. Så tusen tack för din kommentar och jag ska hjälpa dig på alla sätt jag kan! :)
 
Det var allt för idag! Nu ska jag hoppa in i en dusch och ladda upp batterierna inför en grym morgondag! ;D
 
kram på er och god natt! <3
//Linda
 
 
Linda

Ja haaa så nu är man ett blockmongo också ;-)

Haha hoppas du haft en toppen dag pinglan!

Kram <3

Svar: Hörru du! ;) nej det är du inte! ;) jag har haft en grym dag! <3
Jag syftar på barnens mamma och hennes kille som är när närmare 30 år och båda sitter här och lämnar hat-kommentarer, personangrepp, de hittar på och förvrider. Läs mitt inlägg "snark", och kolla på kommentaren där så ser du en av många exempel på det jag pratar om.
Lägg gärna märke till den icke-kopplingen på vad jag faktiskt har skrivit och vad han har kommenterat.

Du hittar inlägget under februari månad.

Kram kram <3
Linda Mark

Linda

Men allvarligt! Suck.. Ja du, finner inga ord ens.....

Hittade inte inlägget :(

Kram <3

Svar: Nu har han kommenterat ännu mer... Haha
Här är inlägget...

http://nothiinglastsforever.blogg.se/2013/march/snark.html
Linda Mark

Linda

Men hjärtat allvarligt!!!??? Det där är ju inte okej!!

Nu såg jag, vet inte vad jag ska säga! Fy!!

<3 <3

Svar: haha min kollega reagerade likadant när hon fick höra! haha hon och jag as garvade typ hela vägen från jobbet! hhaha
ja! vi ska lätt hänga där! ;D Det är ett av min löften i år att hänga ute mer och ta vara på solen! ;D

kram kram <3
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR