Tisdag den 26/3

Igår så bestod hela förmiddagen av utbildning inne i stan. Det var superkul och mycket givande! ;) Det är så kul att det jobbar så himla många härliga människor inom detta företag! Jag hamnade vid ett bord med tre tjejor från Örebro och en från drottninggatan. Vi klickade på 3 sekunder och har suttit och garvat ihop sedan dess i 3 timmar mer eller mindre.
 
Efter utbildningen så var det dags för lunch. Passande nog så låg ju Vapiano bara en liten bit bort, taget! ;) där fortsatte vi vårt babbel och skrattade ännu mer! :)
 
 
När magarna var fyllda med italienska specialitéer så powerwalkade jag och Drottninggatan-tjejen bort till hennes jobb och jag passade på att pröva lite skor. Idag blev det 2 par! ;)
 
Sen åkte jag bort till sumpan för att fixa lite saker, hämtade även ut mina 2XU tajts! :) Det ska bli kul att se hur de är. sen när jag skulle över ett övergångsställe bort till åhlens så kommer det en hummer h2. När jag precis ska gå över så tutar den. "jävla idiot" tänker jag och höjer blicken...
 
Och i bilen sitter ingen mindre än min gamla gode vän och hån ler! Haha den människan är så kul, det kan gå lång tid mellan att man ses men sen rätt vad det är så står han framför en på de märkligaste och mest otippade ställena!
 
 
Haha Jag fick skjuts bort en bit där bejb och lillen sedan skulle hämta upp mig.
 
Medans jag väntade så hann jag även äntligen prata med fina Jenny! som tur är så ses vi i helgen, men jag vill ses innan... :(
 
När bejb kom så åkte vi och kollade på lite jobb saker som de behövde, sen satt vi i kö, sen åkte vi till kontoret, jag städade lite medans jag väntade, vi tog stora bilen och åkte till Bauhaus och sedan Ikea. Där köpte vi inredning till vårat förråd, så nu är det bara att montera in allt! ;) efter det så är det dags att gå loss i vårat andra stora förråd där nere och kasta och organisera.
 
När i Ikea var klart så tryckte vi i oss lite mat och begav oss mot SATS för lite träning! :) Det blev ett gymmet bröst och axelpass! Vi träffade även lite vänner som bejb tränade med, jag körde brutalsolo, och något utstirrad! Haha läskigt! 
 
 
Väl hemma så bar vi in allt vi köpt och åt matlådor! Sååå skönt! Hahah ja, det var min lediga dag! Utvilad? Nej.  Haha
kram kram
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR