Träning onsdag

Efter jobbet igår så blev det gymmet, det blev sent men det var såååå värt det! ;D Jag började vid kl 20.15 och var klar strax efter 21.30. Det som stod på schemat var egentligen rygg, men då bejbs skulle köra ben så hoppade jag på. 
 
Det blev knäböj först. Jag körde inte överdrivet mycket vikt då jag fortfarande håller på och finslipar på tekniken. Men det går framåt det med, funderar på att så småningom köpa mig ett par lyftarskor... *hmm*..
 
Efter knäböjen så brände vi av benpress 10 reps upp till 80 kg. Det är tungt när man kör strikt! ;D Vi pratade även om vikter igår. Att det är så kul att alla maskiner räknar vikt olika. Jag har en liten spillevink i min närhet som påstår att hon kör 450 kg i benpress... Asså det är liksom som en hel jävla bil..haha Tror denna människa då sen att hon bara kan sätta i sprinten i sista hålet på maskinen som jag kör på och bara köra? haha oj, någon kommer att bli förvånad! :O haha ;D
 
Efter det så blev det fram och baksida lår, vadpress, sumosquats och utfall. Ett trött och ruskigt nöjd tjej lämnade gymmet för 30 min dusch/bastu, fy fan vad skönt det var! :) Innan passet och efter blev det protein och under körde jag amoinosyror.
 
 
 
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR