Träningspass nr 2! ;D

Hej mina fina! <3
 
Nu är jag snart hemma från jobb och träning! Japp, ni läste rätt! Jag tog mig ett andra träningspass idag! Vi har haft så sinnessjukt saker att göra idag men vi hann med allt! Och det ska fan firas med lite träning! Det blev en timmes bröst, axlar och mage på min favorit anläggning av dem alla. 
 
 
Den har öppet till kl 00 så det är ju perfekt en dag som denna. Det var ändå rätt så mycket folk där och det var kul att se trots tiden på dygnet, :) Prövade även att ta i lite extra i dag med ännu tyngre vikter i axelpressen. Jag klarade 5 st på 14 kg men det är inte nog för att jag ska känna att det är där jag ligger nu viktmässigt. Men det är bara att fortsätta! ;)
 
 
Det kändes grymt bra idag. Mötte även en poserande Helen nere i omklädningsrummet. Jag hoppas att hennes problem löser dig, att dieten går bra och att hon när sitt mål. Hon kommer att klara det galant! För hon är den bästa.
 
De övningar jag gjorde är;
 
- Hantelpress
- Snebänk
- Axelpress
- Sidolyft axlar
- Baksida axel
- Rotatorcuff
- Mage
 
Imorgon börjar jag kl 16. Så det är typ också "ledig" ;D Jag ska promenera imorgon innan frukost, sol har jag också bokat! Sen ska jag måla naglarna, färga håret och sola. 
 
Imorgon får vi även äntligen träffa de våra favorit tjejor igen! Gud som vi har saknat er! <3
 
kram kram på er! 
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR