Veckans nyhet...

 
Tack vare idioter som dessa....
 
 
Ibland får jag lust att bara sätta mig mitt emot dem och slänga upp mina skor i deras knä och undersidan mot deras byxor... Ja, för inget är ju roligt när det drabbar en själv. Ibland så måste jag gå igenom en hel vagn för det finns ingenstans som jag skulle kunna tänka mig att sitta, inte ens om jag fick betalt för det. Det ser alltså bokstavligen ut som att någon har bajsat på sig på varenda säte.... Så sjukt fräscht!
 
I början av veckan så jag jag och bejb på vapiano och på bio. Bredvid mig under den treeeee timmar korta filmen så sitter det en äckligt hipster brud. Hon hade äckligt och fettigt hår, hela hon luktade gammalt och unket, typ beond retro/sekond hand. och under hela filmen så satt hon ihopkrupen med sina äckliga smutsiga skor på biostolen, och var det inte det så hade hon dem upp över stolen på raden framför henne i nacken på någon annan.
 
Ni andra vill kanske ha främmande människor skor och deras skit på er och i ert ansikte. Men jag tycker att det är vidrigt, för inte fan sitter dem med skorna på hemma!? Eller med hipsters så är fan inget självklart....
 
nej, jag har väl en fobi för folk som luktar äckligt och smutsiga säten. jag erkänner! ;)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR