New in baby! ♡

Nu är allt viktigt köpt och klart till lillen, nu ska vi bara invänta hämtningsdatum samt åka till Ullared och komplettera med lite lull-lull. Den 3-5 oktober så är det ju även underbara barn mässan så den ska besökas. Får se om man hittar nått kul där också om inte annat så brukar dem ha en del intressanta aktiviteter och föreläsningar.
 
Detta är vad jag har plockat upp idag!
 
 
 
Ska även ta och fundera lite mer hur vi ska göra med sovrum till lillen. Inget som jag känner är super-akut. Vi har ju två rum som han kan ha så platsen finns ju också. Det är bara det om det är nödvändigt just precis just nu. Han kommer ändå att sova inne hos oss i början i sin säng eller mellan oss. Det är inte som om vi kommer att sitta och leka inne på hans rum inom det närmsta halvåret heller. 
 
Och efter det så är det inte ens säkert att vi bor kvar i lägenhet! Så det tåls att fundera på. Det som kliar mest är att få inreda ett nytt rum, ställa in alla hans saker och pyssla där inne....boa hette det ju! ;D Angående att pyssla och fixa så har jag tillräckligt att fixa med efter hans kära systrar! ;D
 
Nått sånt här blir det i så fall! :)
 
 
 
 
 
 
 
  
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR