God jul alla fina...

Hoppas att ni har haft en toppen dag,  det har vi i alla fall. Tomtegröt  till frukost och fix och mys resten av dagen. Vid 12 så var tjejernas naglar målade och håret var nästan klart.
 
 
 
Tjejerna har varit på toppen humör bortsett från att de tycker att alla lojalitets-fisknings-försök börjar bli jobbiga och tjatiga nu. Jag förstår att det måste kännas jätte jobbigt att de aldrig får vara hemma hos pappa i lugn och ro utan telefonsamtal, sms och länkningar på instagram varje dag. Men de har en egen plan på hur de hanterar det,  onödigt att det ens behöver vara så.
 
Från kl 14 så var vi på plats för att fira jul med släkten. I år blev vi 11 vuxna och 4 barn och 4 hundar,  helt lagom blev det tillslut.  Vi har ätit super mumsig mat och skattat en massor. Barnen har fått  en massa fina paket och är super glada över allt fint de fått. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kollar vi på en av barnens nya filmer och äter godis allihopa.  Lillebror är nöjd och sover äntligen... lilla matvraket. Det känns nästan som om jag har spenderat julafton i sovrummet på övervåningen haha! 
 
Imorgon blir det bad och besök hos våra favoriter! Ska bli skönt att bara slappa lite. Hoppas att er jul har varit lika bra som vår!  ♡ 
 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR