Lillebror blir en vecka idag...

Japp, tiden går snabbt när man har det underbart! Nu känns det som att tiden gått extra snabb eftersom jag inte börjat räkna förrän vi kom hem i söndags typ. Allt rullar på superbra. Lillebror är världens finaste och duktigaste. Det enda han vill är att få bara med, ligga och titta, mysa, äta, få blöjor bytta och få ligga nära och gosa. Han är jättetydlig med vad han vill och behöver, man behöver bara vara lyhörd.
 
Jag sover helt okej, vardagen flyter på. Lillens pappa är ledig med oss och barnen tills i januari. Så vi myser om dagarna, fixar hemma, pratar, går på promenad och åker iväg och fixar med saker. Allt mellan oss är tipp topp och om det ens är möjligt så har vi nått en ny och ännu djupare nivå av hur mycket man kan älska en människa. Han är världens bästa pappa, han avlastar och tar hand om mig. Han pussar och gosar med lillen, han älskar att köra runt med vagnen. Och jag älskar att han bara tar för sig! :)
 
Det är allt för många pappor som backar för att de inte vet eller vågar och så blir det knas senare. Men inte vår pappa! :) Han väljer outfits hejvilt, han tar honom ifrån mig och går iväg och myser, han är som sagt världens bästa pappa! :) Han är med barnen i skolan, läser läxor, leker med dem, myser i soffan och pysslar om dem. Ja, allt sånt som han hade gjort annars om vi hade haft dem oftare. :)
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR