Dag 6, 27/2, St Marteen

 Good mooorning sunshines!
 
Ja, idag vaknade jag upp med något märkligt utanför fönstret! ….gråa moln! Det var ett bra tag sen man såg dem, nästan så att man trott att de inte ens existerar längre. Men idag så gjorde dem tydligen det. Vi tog glashissen upp till central park, ja vi har en mini variant av centralpark med gångväg och fågelkvitter… frågor på det?
 
 
 
Där satte vi oss på park café med en varsin bagel med creme cheese. Snart kommer det att spruta färskost ur öronen på mig, men det är så gott! Vi bunkrade även upp med apelsin juice, yoghurt och kanel-granola och en stor mugg med färskskuren frukt. Så ser varje morgon ut mer eller mindre och jag kommer inte att äta något annat på vääääldigt länge.
 
Så fort vi kommit hem så ska jag ta och göra egen granola-müsli, dels så är det så himla gott, sen är det inget överdrivet socker samt så är det mycket billigare än socker-müslin hemma för 50 kr per paket. Då dagen bjöd på svensk sommar så spenderades förmiddagen på gymmet. Båten har ett enormt gym med en massa maskiner så det var bara att sätta igång! Efteråt så blev det dusch och film i hytten. Vi hyrde ”We are the millers” och vi låg typ och grät i sängen! Har ni inte sett den? SE DEN NUUU! haha
 
 
 
Vad har vi gjort mer? Jo igår så såg vi ju Oasis of dreams! Det är vattenshowen som de har i poolen längst bak i båten. Det har ett as coolt namn hela grejen, typ amfiteater ..eller nått sånt.. men det är som på Colosseum där man har en scen längst ner och så har man en halvmåne med stolsrader i flera rader framför.
 
De åkte linbana, hängde i luften utan lina, dök från 10 meter med svanhopp ner i den lilla men djupa poolen.. ja det var åter igen heeelt stört! Alla i denna grupp är superduktiga inom sin del. Det är personer som håller på med akrobatik, gymnastik, simning, simhopp och ”undervattens-sim-gör-formationer- tillsammans-med-andra- med-kondom-mössa-på-huvudet”. De alla har varit med i VM och OS flera gånger och de har typ 50-200 medaljer i allt möjligt. Så det var as häftigt när alla gjorde saker tillsammans där var och en är bäst på det dem gör!
 
Idag under dagen så gick vi och kollade om det fanns platser kvar till Musikalen Hairspray och det gjorde det, wiie. Ja, det var som allt annat på denna kryssning, sjukt jävla grym och då gillar vi två inte ens musikaler. Vi får typ rysningar bara av ordet musikal. De var alla superduktiga, gymma kulisser, roligt och fängslande! ;D Nu är klockan 100 och detta var lite av det som hände idag!
 
God natt på er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR