De sista förberedelserna….

I dag skippade jag min lediga dag och körde fulldag på jobbet lite lätt och ledigt. En massa fick vi gjort, papper är skrivna och alla möjliga tänkbara uppföljningar är gjorda, nu har vi stenkoll på allt! Innan jag åkte mot jobbet så gick jag förbi barnens skola på deras förmiddagsrast och ska hej och hej då och så fick de en varsinn påse med lite blandat innehåll.
 
 
Fina underbara ungar! <3 De fick en varsin nalle, ett varsitt kort med lite skriven text i och eftersom man inte får ha godis i skolan så blev det några clementiner och gröna sura äpplen. Ja, nu blir det ett tag som vi inte kommer att ses på, hoppas att det går lika fort som alltid, antagligen inte.
 
Nu har jag och min sambo i alla fall röjt här hemma och ordnat med alla papper. Det usa-pappers-strul är inget jag har lust med. All tvätt är även tvättad och nu ska bara det sista torka innan vi kan packa. Jag måste även ner till källaren för att hämta upp lite av mina sommarkläder, det känns lite konstigt...
 
Varken jag eller sambon har vidare resfeber än.. Imorgon blir det lite sovmorgon innan vi ska kickstarta dagen med mysfrukost, present-inhandling, ögonfransförlängning och klippning för mig, packning och sista fix innan vi åker ut mot Arlanda för att checka in på Clarion för att spendera natten. Och morgonen därpå, DÅ är det äntligen dag. Så om 27 timmar från och med nu så lyfter vårat plan, kanske då fattar jag att vi faktiskt ska iväg! ;D
 
När vi väl landar så är klockan cirka 07 på morgonen där borta och helt plötsligt så har dagen inte ens börjat fast man har varit vaken jättelänge, haha! Ska bli kul att se hur det där blir sen på riktigt.
 
god natt finisar!
//Linda
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR