En annan sort av dagens idag...

En stund efter att mitt senaste inlägg blev skrivet så fick jag liv i älsklingen och han var på för min idé med lite promenad.
 
 
 
Lite promanad blev frukost på stället bredvid vårt hotell med typ den godaste smootien jag någonsin druckit! Det var jordgubb, mango, banan och kokos, noom nooom. :) till det blev det typ världens största bagel jag någonsin sett. En enkel regel för allt som rör mat och dryck i USA är att man kan ta en och dela...
 
 
 
 
Den lilla promenaden hamnade tillslut på stranden.  En liten promenix blev tillslut 3 timmar lång och gick från stranden utanför vart hotell och ner till South beach, och det är lååååångt. 
 
 Allt som allt så var vi iväg i 6 timmar idag. Vi har gått, ätit på fridays och druckit goda drinkar, kollar in en massa snygga bilar för det finns det gott om här! Sen prövade vi att åka lite buss och det gick ju bra det med.
  
Det man ska tänka på är att ha en massa små växel och mynt då man inte får tillbaka pengar.  I övrigt så är folk hjälpsamma med att erbjuda sin plats till äldre och barn. Sen så annars så är dem hetsiga i trafiken och tutar på allt haha  
 
När vi kom tillbaka igen så tog vi de sista soltimmarna på stranden. Vi köpte lite dricka, chips och sen var jag bara tvungen att pröva Nutella burken to go som fina Sandra hade köpt. Den ser ut som en risifrutti där man har Nutella på ena sidan och smala brödpinnar på den andra, svinigt gott!  
 
På kvällarna så blir det lite kyligt så efter några timmar så började det att blåsa så vi packade ihop och gick mot hotellet igen.
  
Nu har vi snabbduschat och smort in oss och sitter i vår sköna bil på väg mot Sawgrass mills.  
  
 
Lite av butikerna. .. :S
 
 
Det är ett gigantiskt shoppingmall med typ alla märken till outlet priser. Det tar oftast dagar att ta sig igenom allt men nu när solen inte är uppe längre och ser är för tidigt för middag så passar ju detta utmärkt! ;)
 
 
 
De har ju även öppet kl 10-21.30 så man kan gott ligga på stranden hela dagen och sen shoppa när solen lagt sig. Kan inte lova hur mycket jag ska handla nu eller inte. Haha men ja, det blir nog en hel del! ♡ 
 
Vi hörs mer sen! ♡
 

Åh vilka underbara bilder från er promenad. Ser så härligt ut med värme, sandstrand och din smoothie!
Hoppas ni fortsätter att ha det så bra!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR