Everything is big in america. ...

Hej alla fina! ;)
 
Nu har vi varit på sawgrass Mills! Det var intressant men ingen hype direkt. Men det beror väl på att det är jag och bejb. Vi köper ju inte en massa skit bara för att det är billigt.
 
(Bilder från google)
 
 
 
 
 
Vi vet vad vi vill ha och vi vet vad som är ett rimligt pris och vi ser igenom bullshit men vi uppskattar riktigt bra och genuin service.
 
På vägen hit så åkte vi genom olika bostadsområden, det var allt från små hus med galler på fönstrena till trailors, husvagnar. ..man kan tro att hela Miami bara är lyx och glamour med det är långt från sanningen. 
 
 
 
Detta besök såg vi mest som att reka igenom det så man får en bild. Detta är ju liksom inte det enda centrumet som vi ska besöka.  
 
Vi kommer ju bland annat också att ta oss till de vanliga Michael kors butikerna och victoria's secret så då är det kul att ha sett innan vad outletsen erbjuder. 
 
Idag blev det i alla fall en ny parfym till bejb från Dior som tagit slut hemma. Sen hittade jag en massa på VS men det är sånt som tillhör det vanliga utbudet så det är inget jag måste köpa här ute.
 
  
Man får 6 st produkter av bodymist, lotion, bodybutter m.m för 35 dollar, alltså ca 238 kr och då får man en 7:e på köpet. Vilket innebär att varje produkt kostar drygt 34 kr styck! Det är lite sjukt då dem i sverige kostar 100-175 kr st.
  
Vissa menar att man måste vara här i dagar för att hinna med allt. Jo, det stämmer kanske för visso om man ska kolla på allt.  Men vi går in, tar ett varv, hittar vi inget så går vi vidare till nästa.
  
Så på 2 timmar hann vi absolut.  Det som jag inte hann var butikerna utanför. Vi hann in på Michael Kors butiken men de skulle stänga snart så det var stressigt.  De hade lite plånböcker som var fina men inga av de fina väsk modellerna. Men som sagt, det är ett outlet. 
  
Det jag hittade i alla fall som jag är STÖRT nöjd över är en Michael Kors klänning i butiken inne i centrumet. De har ett guldspänne typ i mellangärdet som draperar ihop klänningen jätte fint. På Jackie kostar denna 1800 kr men nu jag den i XS för ca 500 kr och ja, jag är super nöjd! Denna kommer jag att kunna ha tills jag är 100 år typ!
 
Bilder kommer imorgon! ;)
 
Nu ska vi hem och och lämna allt och byta om och ta oss ner till yacht båtarna som har sin sista event dag ikväll. Sen blir det nog nån drink på nån skybar. 
 
Glöm inte att allt är större här borta. ..
 
 
 
Love life ♡
 
Natalie

Det är sjukt stort där! Vi gick vilse ett par gånger!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR