Event på Make up store...

God morgon snyggingar! Nu sitter jag på pendeln på väg mot jobbet. Jag sitter och drömmer om den dagen då jag endast behöver åka pendel en sträcka och sen inte byta till något mer. Vem vet, den dagen kommer kanske snabbare än vad man anar? :)
 
I går så hämtade hjärtat upp mig vid tekniska och så åkte vi in mot stan och mötte upp min lillebror på fika inne i stan. Det var supermysigt att dels få se och träffa sin egen sambo men också min duktiga lilla lillebror. Japp, för trots att du snart är 22 år så kommer du alltid att förbi min lilla lillebror! ♡ 
 
Jobbdagen igår gick över förväntan, ska bli kul att se vad det blev av mina små trix. Idag jobbar jag med världens finaste. Ska nog ta och köpa oss nått mysigt som vi kan smygäta på under dagen! ;)
 
Idag är det 2 ynka dagar tills jag har varit i min butik i 1 år. Vad hände?! Haha underbart har det i alla fall varit trots att det varit sjukt jobbigt emellanåt med tuffa mentala hinder att ta sig över. Men jag står här nu och jag har klarat mig igenom allt!
 
På tisdag blev jag inbjuden på ett event på Make up store här i centrumet.
 
 
 
 
. De ska dema lite och så får man handla till en massa rabatt. Vilken tur då att typ allt i min necessär är helt sabb och slut. Det innebär en ny necessär, borstar, foundation, ögonskador, penslar. .. you name it- i need it!
 
Problemet var att av ett helt centrum så har endast 6 Pers svarat. Och sånt gör mig så jävla lack! När någon äntligen tar ett initiativ så hakar ingen på.
 
Hur som så hade jag lite lätt och ledigt fixat ihop 6 st anställda ca 10 minuter senare som är fett pepp så nu kan i alla fall eventet bli av. Nu ska jag bara hota resten av tjejerna i centrum och be dem skärpa sig. Så 14 totalt är mitt mål! Woop woop!
 
Idag efter jobbet så blir det hem och mysa, tvätta och städa lite och sätta in foton i ramarna i hallen. Nu är jag strax framme på jobbet. Åkte lite tidigare så han hinner förbereda lite innan cirkusen drar igång.
 
Kram kram på er, ha en fin söndag! ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR