Eventet på M.U.S...

Så hej igen! Nu ska jag berätta lite om eventet som jag var på i onsdags. Efter en minst sagt omtumlande dag så blev detta ett perfekt avslut på den, detta behövde jag! :) Själva eventet i sig var för butikspersonalen i Täby C. Vi stängde butiken och så drog jag och min kollega upp till Make up stores butik på övervåningen. Väl där så hade de andra från företaget redan trillat in och några till från centrumet anslöt sedan innan de skulle börja demonstrera.
 
 
Det dem visade var månadens "Look" som heter Fusion. Den är tänkt att symbolisera kärlek nu när alla hjärtans dag ligger runt hörnet. Det var mycket fokus på globlinjen och läppar. Så vi fick de hur man fick läppstift att hålla hela dagen, hur man preppar läpparna och fixerar dem m.m Vissa tips var nya även för mig så det var kul! :)
 
Efter att vi fått i oss lite snittar och dricka så var det fritt fram att gå runt och kolla och ställa frågor om allt man undrade över. Jag väntade tills alla hade fått sina frågor besvarade sen roffade jag åt mig en av tjejerna och började min storhandling. Allt är som sagt slut i min nesseccär och sen ville jag ha lite tips på ögonskuggskombinationer. För jag har en massa skuggor men det blir lätt att man faller på de säkra korten som man VET alltid funkar och då inte prövar sig fram, pga tidsbrist....haha Men nu känner jag att jag kommer att kunna våga lite mer så nu ska det prövas! ;D
 
Här kommer bilder på det som jag köpte denna gång! :)
 
 
 
Ögonskuggorna "M/S Bronze" och "M/S Sibiria". Det är en jättefin guldig och en ljus skimrande skugga.
 
 
 
 
Två stycken foundations, en lite ljusare "Matt Vanilla" och "matt Honey" och som då är lite mörkare. Dessa kan jag blanda om jag varierar i färg samt ha den mörkare till så man är utomlands eller på sommaren och är mörkare i hudtonen. Dessa är även då matta så man inte blir glansig lika lätt under dagen.
 
 
 
Sen blev det en ny dual foundation vid namn "helsinki". Det är ett puder som jag använder för att matta ner under dagen men också för att stabilisera upp basen med när jag är klar. Denna är något ljusare, hade "stockolm" innan men jag tycker att den lägger till för mycket färg. Vill jag bli mörkare så kan jag ju köra lite med solpuder eller dyligt. Ni ser den i bakrunden här i bilden ovan.
 
 
Sen blev det ett nytt läppstift, min favorit nyans "trip". Lagom rosa, lagom nude. Love it! ;D
 
 
Utöver detta så blev det en ny borste, 350 min gamla hade gjort sitt. En ny pensel, 109 med samma motivering där med! ;D Skaffade även en mindre nesseccär för att kunna ha "touch-up" saker i. 
 
 
Det enda som jag saknar nu är en ny större nesseccär som jag kan förvara resten i annars. Jag vill ha en som är uppdelad i fack. Då kan jag ha alla penslar och avlånga saker i ena sidan, typ som pennor och mascara. Och sen alla runda saker så som puder och skuggor på andra sidan. Köpte en sån på lindex tidigare men då jag ska till en massa victorias secrets butiker om ca 9 dagar så är jag inte ett dugg orolig över att inte hitta en bra där, eller inne på sephora! ;D
 
Det var lite om det! Super kul event och kul att butiker tar dessa initiativ, tråkigt att inte fler engagerar sig när det väl blir av, men alla vill ha mer gemenskap och liknande saker? *Whoooot?!* haha Vi hade kul vi som var där i alla fall och jag fick en bra uppdatering i sminkväskan för 30% mindre, så tack tack! :)
 
kram och god natt! <3
 
 
 
 
Anonym

Vad härligt att kunna gå och shoppa efter alla gått :-)
Behöver en uppdatering själv... meeen de blir så dyrt haha

Ni kommer garanterat få en underbar resa!
Vädre där borta är.toppen nu. Så njuuut och tanka med härliga minnen och värmande sol.
Kram

Svar: Ja, det var super skönt! Lite billigare blev det ju! ;) Nu längtar jag rejält, mina torra händer också! Trött på denna kyla! Haha
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR