Fotovägg nummer två...

I dag har jag haft en ledig dag, blev dock sur över en sak och det kommer jag att vara länge. Det positiva i det hela är att jag har gjort allt jag kunnat och mycket mer så jag kan tyärr inte ta på mig skulden för nått och jag har inte dåligt samvete. Men jag blir arg så in i helvete, med all rätt. Meeeen nog om det! ;D
 
I dag fick väggen i hallen lite kärlek. Jag är inte helt nöjd men strax så! Det är några fotoserier som jag älskar men de för sig inte rätt på väggen. Det blir liksom för maffigt eftersom de mer eller mindre ser likadana ut. Så jag kommer nog tyvärr att tå bort två bilder i dem ramarna som innehåller tre st bilder.
 
 
Det rör sig om dessa, jag älskar denna serie! Vackra unge! <3 Dessa är ifrån sommaren resa till Egypen som nu är barnens "nya bästa semester någonsin"... samt bilder från delfin/snorkelturen vi gjorde under en heldag.
 
 
 
 
 
 
 
....och denna! <3
 
 
 
 
 
Nu ser väggen ut så här efter att jag bytte bilder. och så ser själva serierna ut om tre lika dana bilder. Men de är roliga ändå för man ser liksom hela händelseförloppet, det blir mer levande på nått sätt. 
 
 
Kom på att jag måste beställa nya förstoringar. De jag beställde ligger ju bara ner så det måste fixas! ;D
 
Vart beställer du ifrån? Vad kostar det?
 
När jag beställer så har jag bara beställt från PHOTOBOX jag har aldrig beställt någon annanstans ifrån så jag vet inte vad som är billigt och inte. Jag har inte reagerat över priset nån gång, jag vet att det kostar lite att framkalla.
 
Nu senast så beställde jag sommarens alla semesterbilder, bilder från vår Sälen-resa och lite annat blandat. Så totalt blev det 494 st 10*15 cm 0,99 kr, glansiga med vit kant, 24 st 13*18 4,99 kr vit kant där med, 2 st 20*30 cm á 15 kr st. Så allt som allt med alla storlekar betalade jag 747 kr och det tycker inte jag är mycket för 520 bilder i olika storlekar och jag vet att photobox är snabba, man kan ladda över alla bilder i deras program och korrigera smidigt, välja storlekar och typer osv på ett enkelt sätt.
 
Jag beställer kanske max 3 gånger per år och oftast är är det ju i samband med resor. Hemma så har jag ju en fotoskrivare med alla pappersstorlekar. Så är det nån bild som jag behöver pronto så skriver jag ju annars ut den själv. Så nu efter Miami och Karibien så kommer det att bli en jäääävla massa bilder så då kommer det att beställas. Sen tills sommarens semester och vinter semestern så klart.
 
kram kram mina fina! <3
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR