Fredag! ♡

Jag vet verkligen inte vad det är med mig men jag är så himla trött på morgonen! :( trodde att det skulle bli bättre under veckan men det är snarare sämre! 
 
Men idag är det fredag och i helgen är jag ledig, får passa på att vila upp mig då. I helgen ska även hemska vi iväg på kryssning med barnen och fira en nära vän som fyller år. Detta är planerat sedan ca 3 månader sedan och självfallet kom det upp en sak för 2 veckor sedan som barnen ska göra. Så de missar sin söndags träning.
 
Jag funderar nästan på att ställa in vår resa till Thailand nästa vinter.  För ja, de kommer att missa skolans lucia uppträdande, sista skoldagen för terminen och säkert två träningar eller 3. Så vi kommer alltså aldrig kunna åka på semester om det inte är sommarlov under hela barnens uppväxt, då de kommer att missa träningar.
 
Ja, eller så får väl barnen vara hemma så de kan träna. Tror dock inte att de själva ens går med på det. Nu var det jäkligt olyckligt att detta var den sista träningen innan deras pröva-på-tävling. Och ja, det är bra att de i tidig ålder lär sig träningsmoral. But still, de är 6 och 9 år och gör hjulningar. 
 
De tävlar inte i VM, SM, NM eller i statslag.  Och ja, vi är ledsna, men nu blev det såhär. Det är ju inte som att de missar träningar för att de inte känner för att gå eller som att vi visste om deras tävling och planerade ändå trots det.
 
Ibland så funkar inte allt som man planerat. Sen är ju dessa barn två av dem där en träning mer eller mindre inte spelar någon roll.
 
Det låter säkert jätte hemskt och egoistiskt.  Ja, självklart är träningarna viktiga även trots att dem inte tävlar i VM eller tränar på Elitnivå. Och ja, de är SUPERDUKTIGA på det dem gör!! ♡ Och givetvis är barnens intresse viktigt och spelar stor roll. Men det finns också två sidor av "barnens bästa går före allt"..
 
I detta fall så är det två barn som verkligen behöver och saknar sin pappa om de ringer och är jätte ledsna för att de saknar honom och att få vara här med oss. 
 
Det tråkigaste av allt är att vi vill ha barnen mer och de vill också vara hos oss mer. Det gör så ont när de ringer och gråter för att de saknar en. Så hade man mer tid mer dem så kunde man absolut planera annorlunda och styra om sina planer.
 
Men nu har vi tyvärr bara 48 timmar drygt med dem att planera in saker varannan helg och samtidigt göra alla nöjda. 
 
Vi gör nog med uppoffringar för att alla ska vara nöjda och mer än så har inte vi lust med. Detta är första träningen som de missar från vårt håll den sen de började. Så ja, life sucks. Now get over it.
 
Idag kom jag lite senare från jobbet än planerat men jag behövde skriva klart lite saker och fixa en uppföljning inför helgen till kollegorna.  Så nu känns det bra i hjärtat! ♡ Nu har dem alla verktyg för en grymt lyckad helg! 
 
Nu är jag snart hemma, ska färga håret och ta det lugnt i nån minut innan det blir dags att sova. Imorgon ska antagligen Ella få lite egentid med sin pappa.  Jag och Elin ska hitta på bus på eget håll innan det är dags för oss att ta oss mot slussen och möta upp alla andra.
 
Kram kram på er och ha en fin helg! 
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR