Gårdagens shopping...

Vid 17 så rullade bilen iväg mot Aventura Mall, det är en stor galleria med lite mer än 300 butiker.  Från oss så tar det ca 30 minuter att åka dit.
 
I detta centrum så hittade jag återigen en massa fint. Favoriterna var Michael Kors, Henry Bendel och Louis Vuitton.  Utöver dem så är det tyvärr mycket likadant.
 
I USA är det oftast svinigt kallt på många ställen inomhus då de älskar sina airconditions och detta centrum var heller inget undantag. Som tur är så vande man sig rätt snabbt.
 
På Henry Bendel hittade jag super fina armband och en din väska som ser exakt ut som MK jetset väskan. Men då jag vill ha jetset versionen så tittade vi runt lite till. Det som är kul med Henry Bendel är att det bara finns i USA. Vet inte på hur många ställen men i Miami och i New York i alla fall.
 
Tillslut blev det en svart large Hamilton från Michael Kors butiken. Så här ser den ut.
 
Ska fota allt ordentligt när jag kommer hem igen. Den kostade 358 dollar, vilket är ca 2600 svenska kr inräknat med 7% taxes. 
 
Sen var det 25% rabatt då det har varit presidents-day, vilket då i stället blir 278 dollar. Så totalt blev det 1890 kr vilket är 1610 kr mindre än här hemma där väskan kostar ca 3500 kr. Så jag är sjukt nöjd! 
 
Ni ska vi iväg och äta frukost och bestämma oss för vad vi vill göra idag.  :)
 
Kram kram 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR