God morgon från ett soligt miami!

Nu är klockan drygt 07.16 och jag kan inte somna om. Jag vaknade en sväng vid 03.30, googlade när solen skulle gå upp då jag tänkte gå ner till stranden och titta. Men sen kände jag att jag nog behövde sömnen mer så jag försökte att somna om, solen finns ju kvar här imorgon också! :)
 
Just nu är det 16°c och idag beräknas det att gå upp till 29°c och där omkring kommer det ligga hela veckan. Just nu har jag gett upp på detta med sömn och jag tänker väcka älskling och ta en prpmenad på stranden. Det finns en jättelång strandpromenad längs med beachen. 
 
Efter det så är det dags för frukost och idag så tänkte vi pröva ett ställe som ligger här runt hörnet, new York bagel deli.  De har även juicer och smooties, så nått kul måste man ju kunna hitta! :) Snart vill jag ha en Starbucks frukost också. Det är nått som bara måste göras! ♡
 
Ni får ha en fin dag och så hörs vi senare. Jättekul att solen idag gästar sverige, nu kan vi i alla fall lägga till 1 soldag sen årets början. Jag minns själv när vi skulle landa och man typ kan känna solens strålar genom fönstret och hur man liksom tinar i själen.... lycka!
 
Nu ska jag ge mig iväg, kram på er alla där hemma och grattis tjejer till vinsten. Jag sa ju att ni skulle greja det där galant! ♡ Ni är bäst! 
 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR