God morgon snyggingar!

 
Sitter på pendeln nu i en smockad vagn,  det finns nog inget mysigt eller bra med SL på morgonen. Jag är glad att jag oftast slipper morgon- och kvällsruchen.
 
Är as hungrig men det kommer att ta ett tag tills jag får äta. Som tur är så öppnar jag och jag kan ta det lugnt när jag väl är framme. Jag måste bara komma fram dit! 
 
Idag åkte träningsväskan med. Man får passa på när man slutar kl 17. Jag vill komma igång igen som förr med det är lite meckigt nu när man antingen börjar as tidigt eller slutar as sent. Sen när det ju hattiga tider så man hinner ju aldrig vänja sig.
 
En sak dom dock är typ det bästa som har hänt är att sats öppnar typ ovanför vår butik den 11:e maj. Asså jag är så lycklig! Ni fattar inte! ♡
 
Jag kan alltså vara på gymmet 3 minuter efter att jag slutat. Inte efter 30 minuter och då man redan hunnit bli seg och tappat lusten.
 
Jag kan komma in 1,5 timmar tidigare och träna innan utan att behöva träna inne i stan och stressa över när jag måste sluta för att hinna duscha och sen ta bussen och tåget, men tänk om nått är försenat?... 
 
Jag behöver inte bry mig mer och ha ångest för att jag inte hinner eller vill stressa mer än vad jag redan gör! ♡ jag kan liksom träna pass igen. De som är inne i stan hinner jag aldrig med innan eller efter jobbet .
 
Så stört skönt! Tack sats!
Ha en fin dag, nu kliver jag in i min bubbla! ♡
Kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR