Ingen dag är den andra lik...

Dagen har som vanligt gått snabbt. Jag har i alla fall hunnit fixa lite hemma samt fotoväggen. Mer än så behövde jag inte göra! ;) väggen blev i alla fall ruskigt bra och efter resan så ska lite fler bilder beställas samt allt från själva resan! Åh, vad jag ska fota!
 
Under dagen har jag haft ont i magen då lilkorven fick åka till akuten. Tänkte skicka ett sms och fråga om jag skulle hämta elin eftersom jag ändå bara är ledig och hemma. Men då jag inte hört nått så antog jag att mormor eller nån fick hoppa in.
 
När bejb väl var hemma så råkade jag lova att följa med som sällskap när han ska iväg till waterfront. Så nu sitter jag här! ;)
 
 
 
Ibland får man ställa upp lite för laget! Sen får man ju sitta på ögon godis och det blir man ju inte tjock av heller. ;)
 
Imorgon så är det jobb som gäller.  Det är en lite olustig känsla som jag har i magen. Men vi får se hur allt fortlöper. Känner för att jobba som en dödlig denna vecka.
 
Typ dricka kaffe, ta en cigg, svara på nån fråga, hjälpa nån kund. Inget fixa, inga bränder, inget ansvar, inget styra upp. Ja, för jag är ju trots allt ingen chef.. haha ; D
 
Nu dricker jag ju inte kaffe eller röker för den delen heller. Men man kanske skulle börja så man får lite mindre gjort om dagarna?..
 
God natt på er! ♡ ;)
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR