Just nu

Hej finisar! Har ni haft en bra fredag hittills? Nu är klockan 11.25 här i Miami. Vi har ätit frukost i solen utanför vårat favorit frukostställe.
 
 
Bejb gick till beachen och undrar säkert vart jag tog vägen. Jag skulle kolla en nageltid på nagelstället och de ordnade så jag kunde göra båda naglarna och pedikyr på en gång. 
 
 
Så skönt! Varför gör man inte detta oftare? Jo, juste sverige tar ju dubbla priser för allt! Haha Både nagel påfyllning gelé med fransk gelelack samt den bästa fotbad ingen de hade ligger gemensamt på 85 dollar. 
 
Det är alltså ca 618 kr inräknat med taxes och en valutakurs som är grovt räknat i överkant. I Sverige är det bara vad mina naglar kostar att fixa per gång. Och där jag gör dem så är det bra pris.  På Åhléns city där jag alltid gjorde dem innan så tar dem 1500 kr för att nytt set samt 850 kr för påfyllning varannan gång.  Helt ceeeeepeeee. ...!
 
Idag har vi en agenda som följer: 
- sola och chilla på beachen.
- shoppa lite saker till tjejerna och det sista som vi sett här. 
- göra oss i ordning och åka till Aventura mall och shoppa det sista samt besöka Louis Vuitton. Vi ska kolla på en neverfull och en keepall. 
 
Senare ikväll så är det nattklubbarna här som ska få ett besök. De som verkade mest intressanta är; LIV, SET, Sky bar, mynt och mansion.  Nu är vi inga storkrökare men besökt en av nattklubbarna måste man ha gjort här och idag är den officiella sista dagen här innan vi är tillbaka efter kryssningen.  
 
Här kan ni läsa om klubbarna. ..
 
http://www.arrivalguides.com/sv/Travelguides/North_america/United%20states/Miami/barsandnightlife 
 
Det var allt för nu, vi hörs senare!  ♡
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR