Mitt kommande projekt här hemma… <3

När vi kommit tillbaka från resan och landat hemma igen så ska jag sätta igång med projekt nummer två. Det innebär att matsalsväggen ska få sig ett lyft med inbyggd kyl och frys och sen även en vit trä panelvägg. Till detta så ska en vit hemnesbyrå från IKEA inhandlas, eller nått liknande som kan fungera som förvaring för sällskapsspel, värmeljus, bordsdukar och tabletter, bestick m.m..
 
 
På denna så kommer det bli olika varianter av stilleben och kommer att bytas ut efter tycke. Men huvudsakligen så kommer det att stå svarta ramar, en svart lampa och nån cool detalj ovan på en trave med böcker.
 
Den coola klockan är ca en meter i diameter och finns på Mio för 795 kr men även som ett "budget"-alternativ inne på In & finn för 690 kr. Döskalle printet som ni kan se i den svarta ramen är ett print som jag hittade för ett tag sen på en inredningshemsida. Hon är en dansk inredare och hon delar detta print där. Så ni kan klicka HÄR och skriva ut ert alldeles egna! ;D Eller varför inte ge bort en snygg tavla i present till nån? ;D
 
Du klickar på länken "här" och väljer "hämta" under arkiv, då kommer själva printet upp. Då trycker du på själva skriv ut-ikonen.
 
Stört snyggt är det i alla fall! Så här ser det ut...
 
Ha en gryyyym lördag med en massa skoj och bus! <3 <3
kram kram finisar!
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR