Nytt till bloggen...

För ett tag sen hamnade jag i en liten blogg-dipp och istället för att sluta skriva så tog jag och fixade lite saker till bloggen. Först så förlängde jag mitt PRO, det gör att jag slipper reklamen, jag kan följa upp statistik bättre, kan välja teman gratis om jag nu vill det och så får jag en domän. 
 
 
Domänen är att jag får en egen hemsida. Jag behöver inte ha ".blogg.se" efter mitt blogg namn. Så därför så bytte jag nu till "www.lindamark.se". Så skriver ni in det i webbläsaren så kommer ni in här direkt och ni slipper stava rätt till min gamla bloggares. 
 
Sen så tog jag även och blev royal på picmonkey. Det är den hemsida där jag gör kollage och lägger in texter. Så nu har jag mer saker att välja mellan och fler typsnitt.
 
Jag ska även komma igång med träningen igen. Nu under hösten och vintern så har vi så himla mycket på jobbet så man räcker knappt åt till sig själv. Den lilla energin som finns kvar behöver jag spara för att en orka vakna dagen efter för att kunna jobba igen. 
 
 
 
 
 
Men nu så är det lugnt igen och snart öppnar Sats ovanför vår butik typ. Jag vet att det kommer att underlätta otroligt mycket att få tiden att gå ihop.
 
Jag vet av många av er som läste här gillade tränings biten så jag ska se till att få tillbaka det här i bloggen. Är det något annat som ni vill veta eller som ni vill att jag ska skriva om så är det bara att kommentera! ;)
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR