Nu är det frid på torpet igen, skönt! :) Det jobbiga är att när vi båda har mycket (oftast jämt) så hinner man inte riktigt med allt, varken det som ska göras eller med varann. Sen nu så är jag sjuk och har inte mycket till ork över, sen kan jag samla på mig en hel del för att man tänker ju "att det var inte meningen"... och sen är detta vår sista dag (timmar) tillsammans innan hjärtis åker till Danmmark och jobbar tills torsdag. Man har knappt hunnit ses trots julledigheten, man jobbar nån dag, barnen är iväg med ena på nått, under dagen går tiden till barnen och berget av irritation växter.
 
Efter ett samtal med min fina Sandra så kunde vi ju i alla fall skratta åt det hela, ja, man är ju långt från ensam i alla fall! Tack finaste! <3 Men nu har vi gjort upp en plan för hur vi för all framtid ska kunna räcka till åt både brn, sig själv och åt dessa jäkla gubbar!
 
Man får påminna om och om igen vad det gäller de simplaste sakerna för en själv, tjata och märka upp kläder i allt från strumpor till tröjor då pappor helt omöjligt kan skilja ens barns kläder åt trots 9 års övning, det går inte!! Man får skicka påminnelse sms om saker en timme innan så de själva kommer ihåg det, vi får lägga in todo/körscheman på dropbox om saker som måste fixas för nej, de KAN inte tänka ut det själva.
 
Och vill man vara med dessa personer trots att de är så vimsiga så är det bara att göra det! Och ja, det vill vi, för all framtid. Men ibland brinner man av lite bara... :) Nu har vi båda sagt sitt och allt känns redan bättre. Vi bråkar sällan och om det är nått så är det såhär simpla saker som alltid går att lösa, som tur är! ;D
 
Nu är julen påväg ut i alla fall. Resten tar jag bitvis veckan ut. 
 
 
 
Nu har bejb lagat middag och jag bjöd över grabbarna så nu blir det myspys en sista gång på några dagar.
 
 
kram på er och tack för era ommentarer. Ni är så fina! 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR