Ett steg på vägen! ♥

Igår så hade jag en mäklare här. Han var superduktig, kunnig och påläst, jag ÄLSKAR duktiga människor! Vi satt och drack kaffe, tittade runt och jag berättade om våra planer för lägenheten så snart vi landat i Sverige igen efter vår Miami resa. Vi pratade om våra planer och hur vi har tänkt.
 
Det är så skönt med nån som förstår att man inte är född igår och man kan skippa alla krummelurer och B***Shit. Vi satt sedan och garvade från och till i 2,5 timmar. Sjukt duktig och grym kille är allt jag har att säga. Jag fick en masa material som jag ska titta igenom, kan ska även skicka oss material om vegastaden och så ska vi få ett samta för ett möte hos Myresjöhus.
 
Han var chockad över lägenheten och tiden vi gjorde det på. Vi har ett unikt läge, situation och har alla möjligheter i världen. Och det uppskattade värdet gjorde oss mer än nöjda. Men då vi har en unikt objekt så kommer vi att ta in våra tidigare mäklare och några till utomstående. Så nu om 30 minuter kommer vår favorit kille! :) Han bad mer eller mindre att få det och få komma hit och kolla. Vi tror egentligen att han är the one, han känner till området och våra potentiella köpare bättre än någon annan. Så fort han har åkt så kommer mäklare nummer 3. 
 
Hon är även den som ska sälja det hus som vi är intresserade av och som vi ska kolla på under söndagen och måndagen, två flugor i en smäll! ;) Sen ska jag tillbaka och jobba i några dagar och sen på måndag så klämde vi in mäklare nummer 4, det var han som sålde lägenheten till oss så han är as pepp och tycket att det ska bli spännande att se vad vi har gjort med det! haha ja, han kommer inte att känna igen sig i alla fall! ;D
 
Så vi får se vad det blir med det hela. Först så ska vi hitta rätt person för jobbet och till förra lägenheten så var det många som ville sälja den åt oss så vi ska köra på samma sak igen, för det är som sagt inte en vanlig lägenhet det här. Sen ska vi komma fram till hur vi vill gå vidare och vart och hur vi ska bo. Vi är inne på en mängd olika lösningar och alternativ.
 
Så nu vet ni vad mina lediga dagar har gått åt till! Spontant och taget ur luften! ;D Så som vi gillar det! 
kram kram på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR