Hej älskade kväll! ;D

Nu är jag klar för idag och äntligen är mina 2 dagar ledigt över och jag fårt äntligen gå tillbaka till jobbet imorgon! ja, det är jobbigt att trivas så oförskämt bra på sitt jobb! haha Jag mjukstartar dock med att få klorna fixade innan jobbet, sweet! ;D Denna gång blir det en vanlig påfyllning och franskmanikyr istället :)
 
Nu har jag haft dagens 2 märklare här och det trygga är att alla säger samma sak om värde, när vi ska sälja vår gymma planlösning och förutsättningarna för oss. De har även fått se våra objekt som vi kollat på och ska kolla på och där har vi tagit rätt beslut och tänkt helt rätt. Jag har även fått en massa tips och trix på hur vi också ska tänka på. Att få bolån och köpa hus är ingen konst i sig om man har förutsättningarna på sin sida. Det som är svårt är att vara påläst, strategisk och smart. Det är DET som jag ser som en sport och driver mig! 
 
Fatta att hitta ett hus som är i skapligt skick, renovera och optimera planlösningen till MAX, rusta upp och modernisera det (3-glas, täta, om dränera, få ner driftkostnader) och sälja med stor vinst! Hur kul låter inte det som en utmaning?! Och samtidigt så kommer man att lära sig en hel del på vägen.
 
Men att redan innan vara påläst så ingen kan fucka med en, allt är glasklart och man kan se igenom alla försök till att dölja fel och se förbi alla fina ord, DET är också en sport. Jag är inte dumsnål, men jag är inte dum heller. ;D
 
Av restens idag så ska foton komma in i ramarna, jag ska piffa lite i Elins rum, dricka te och läsa mina nya tidningar i soffan och bara ta det lugnt! 
 
Kram på er hoppas att ni har haft en fin dag! 
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR