Äntligen helg <3

Så, då är jag änligen hemma efter att ha jobbat en sväng på dagen.  Jag ogillar egentligen dessa 11-15 pass, dels för att jag inte vill vara ifrån min familj på helgen då vi äntligen har barnen hos oss. Då betalar jag hellre för att få vara med barnen. Sen så tar det mig typ lika lång tid att åka som jag i själva verket ska jobba. 
 
Men då jag har hoppat alla dessa pass i några månader för att vara med barnen, varit mer ledig än vanligt och bytt bort pass för att livet ska klaffa och då de två senaste lönespec:arna givit mig kraftig ångest med tanke på hur de brukar se ut...... så kommer jag nu jobba alla mina pass så gott som det går och enbart ställa in dem som krockar med barnen. Nu är det slut på denna ångest! Haha 
 
De på jobbet tycker att jag är löjlig då det fortfarande är en bra bit över än vad de har, och många andra. Men det blir ju jobbigt när man vant sig med en viss nivå...och även nu när vi har nya mål och nytt fokus och att det finns 100 saker (LÄS: möbler) som jag också villa ha utöver det vi egentligen ska göra nu... 
 
I dag har barnen varit iväg med sin fina pappa och åkt snowboard och skidor! Vilka lyllosar de är, inte ett dugg avis alls! Ångeeest! Haha Som tur är så kom dem ihåg hur man gjorde! :)
 
Igår var det så mysigt när jag kom hem från jobbet! Jag fick typ bända bort elin från benet för att kunna ta av mig ytterkläderna.  Strax där efter så kom den andra korven utspringandes från sitt rum! Haha knäppisar! 
 
Så fort jackan var av så nattade jag ella och sen sprang jag och Elin in på hennes rum och kröp ner i sängen.  "Kan inte du sova häääär??".... haha jag hann inte ens äta när jag planerade men där låg vi ett bra tag arm i arm så inte pappa kunde ta mig för då följer hon med... vi hann fundera på en hel del.. haha 
 
...typ som om man nu vore siames och ska gå på bio med typ sin kille, hur många biobiljetter måste man då köpa? Det hela eskalerande dock rätt så fort och det slutade att vi båda typ grät av skratt! Herregud! ♡
 
Jepp, jag har saknat dig med underbara unge! ♡ skönt att ha dig hemma igen!
 
Bejb och barnen hämtade upp mig vid tåget efter mat handlingen. Lillkorven var lite trött! haha <3 När vi nästan var hemma så träffade vi deras kompisar som var påväg till backen för lite pulkaåkning. Från ingenstans fick lillkorven ny ork och båda spang in med påsarna och bytte om, pappa skruvade ihop den nya räcern på nån minut och vi kunde förbrereda tacos och lördagsmyset hemma i lugn och ro!
 
Imorgon är jag äntligen ledig och jäklar vad vi ska hitta på grejer tillsammans! ;) förhoppningsvis lite sovmorgon också? Kanske?...bara lite?..
 
Vaknade imorse av min sambos underbart mörka morgon röst (som aldrig tof slut) och jag befann mig tydligen mitt i ett gratis-jour-jag-är-aldrig-ledig-ring-när-du-vill-jag-tänker-åt-dig-samtal. Efter 10 minuter så gav jag upp och gick ut och lade mig vid barnen i soffan som tittade på smurfar 2.
 
Äntligen helg! ♡♡♡♡
 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR