Hungrig i magen...

Morgonen gick som en dans, så mysigt att få sitta och äta tillsammans innan alla ska åt varsitt håll. Idag har det gått bra på jobbet. Vi har gjort om i butiken så nu känns det så där nytt och fräscht igen. Hej våren, vart är du nu?!
 
Idag gjordes även mitt schema till och med vecka 6, det känns lite knäppt att 2 veckor efter det så åker vi! Vad hände?!
 
På rasten passade jag på att ta ett varv i centrum. Hittade en massa nytt så nu har underkläderslådan fått sig en uppdatering, skönt! Förra veckan så kastade jag allt jag inte gillade eller som tvättmaskinen sabbat på ett eller annat sätt. 
 
Nu sitter jag på roslagsbanan med en kurrande mage...Jag hann aldrig med min mindre rast så nu är jag hungrig och jag är inte hemma förrän om en timme till, typiskt! Haha sitter här och det är stopp i trafiken, igen, kul. Jag som bara ville hem tidigt! Men man kan inte få allt! ;) haha 
 
Väl hemma så ska jag vika en massa tvätt, laga middag, kolla min serie, pussa på hjärtat och sova tidigt...lyxvardag med andra ord! :) haha... längtar...
 
Snart så kommer vi kanske fram.... hoppas 
 
Kram kram ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR