Inredningsdrömmar...

Och så blev det kväll... Dagen idag har varit en ledig dag och fort har den gått men det kan bero på att jag vaknade kl 15.30 (!!!)...haha jag fattade inte varför det var så mörkt..jaha, därför... haha Inatt kunde jag inte sluta hosta, gick upp tillslut för att bli trött, låg och kollade på Vampire diaries till typ 02 sen gick jag och lade mig i elins rum. Men så fort jag lade mig ner så började jag att hosta igen.. Jag som försökte lägga mig bredvid hjärtat flera gånger men då kom den där brännande känslan i halsen på en gång... :( 
 
Nu är han bortrest tills fredag i alla fall.. och jag ska jobba tills dess, saknar honom redan... Där emellan så ska jag hinna med att städa bort julen, baka och förbereda ett kalas för 30 ungar... Men det löser vi! ;D Hoppas att dagens sovmorgon gjorde mig mer frisk tills imorgon, vill inte ta ledigt..
 
Idag har jag tagit det lugnt hemma bara. Kollat på vampire diaries, ätit en massa Ben & Jerrys, myst med tända ljus och fixat lite hemma.
 
Jag kollde slut på tredje säsongen av vampire diaries nyss så jag var tvungen att fixa några nya avsnitt lite snabbt! haha så spännande! Nu ligger jag där Elena kommer att vakna upp efter bil/drunkningsolyckan med matt, men som vampyr!  Medans den hämas ner så sitter jag och kollar inredning. Det finns så mycket fint just nu! 
 
 
Men jag kommer att hoppa på bejbs plan och vänta med allt detta tills vi är tillbaka hemma igen i mars. Då hinner jag dels fundera lite mer samt spara ihop till en massa kul istället för att ta det bitvis lite här och där.
 
kram på er finisar! ;D
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR