Kvällen ska spenderas med mina vapendragare; Benny och Jerry....

Så nu har jag slutat jobbet för idag. Det var ännu mer dött idag än igår och jag har under dagen fått ett par riktiga hostattacker så jag gick lite tidigare och nu blir det hem och vila. Jag har ringt över Benny och Jerry så vi ska mysa i soffan på tu man hand och bränna av säsong 3 av vampire diaries. Jag såg på det som fan innan men sen kom livet emellan. Haha!
 
Nu är sur-läget på igen, för nej, saker och ting försvinner inte eller blir mer okej för att man säger fina saker. Jag befinner mig i en fas i livet då bevis och actions spelar en mycket större roll i det stora hela.  
 
Ibland undrar jag hur svårt vissa saker ska vara?! Hur skulle saker och ting vara om jag inte fanns här? Det finns en sak som jag har väldigt svårt för och det är personer som tar en förgivet.  Det spelar ingen roll om det är en chef, en sambo eller en tjejkompis. 
 
Vissa menar att det inte är någon fara och att man inte ska tänka på det, denne menar säkert inte så. Men jo, det är helt jäkla säkert att folk som tar mig förgivet ska alltid få ångra det djupt att dem började med det i överhuvudtaget. Jag stänger av som en lampknapp och sekunden efter är du mindre värd än smutsen under mina skor.
 
Idag har jag fått bolla med fina Amanda på telefon men det finns så mycket mer som jag bara skulle vilja välla ur mig här och nu!
 
"What you see is what you get", brukar man ju säga.. och just nu är inte det en bra sak. För ja, jag biter ihop och skrattar. Men någonstans borde det väl ändå ta stopp? Nu är det inte längre en bortförklaring och nått roligt...
 
Hoppas att ni har haft en fin helg! ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR