Mycket tankar och beslut....

Hej alla fina! Idag har jag mest varit hemma och fixat. Vid 10 så kom vår sista mäklaremäklare så nu står det mellan två stycken.  Vi pratade länge om allt och det som är skönt med honom är att han  tog upp sånt som ingen pratade om. Men de vi gillar mest är de två som vi haft tidigare. 
 
Efter att han gått så dukade jag fram frukost, tände ljus  och satt och bläddrade i de nya tidningarna som jag fått, mys! ♡
 
Senare på eftermiddagen så inföll sig ett styleroom-sug så det blev en timme eller två i studion i jakt på inspiration. Det blev mycket badrum som nu ganska så snart så ska allt bestämmas.  Vi kommer att börja strax och ordentligt sen direkt efter att vi är hemma från Miami.
 
Det som nu ska beslutas är ljust mot golvet eller mörkt... hmm. Så här kan det ljusa se ut... det ska alltså vara 5*5 cm bitar.
 
 
 
 
 
Eller det mörka som också är 5*5 cm bitar av lite grått melerade inslag.
 
 
 
 
 
 
 
Vad tror ni? Mörkt eller ljusare? Det är ett badrum och en gästtoalett som ska fixas, och de ska vara likadana. 
 
Nu har jag varit iväg och fixat lite ärenden, ska nu hemåt och fixa lite saker som ska upp på blocket. Det var längesen men tog tag i det, måste bli bättre. Man har ju alltid en massa saker som bara ligger.
 
Sen är det dags att förbereda middagen tills hjärtat kommer.  Och sen när han är hemma så ska vi äntligen gå på husvisningen.  Hemnet hade ju strulat till det igår med tiderna för visningen, typiskt! Så idag blir det äntligen av! :) 
 
Hoppas att det ser ut som man tänkt (det gör det aldrig)... haha för det huset hade kunnat funka rätt så bra. 
 
Vi hörs senare! 
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
 
 
 
Elin

Kör på mörkt tycker jag! Det passar riktigt bra inne i badrum, speciellt när väggarna är ljusa - det ser fräschare och snyggare ut! :)

Svar: tack för ditt svar! :D vi har nu kommit fram på att köra på det. Vi har varit inne på det hela tiden men så blir man alltid lite fundersam mitt i allt! ;D
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR