Snart är det dags för sängen...

..vilket varit en lockande idé redan från kl 18.. har varit så seg idag! haha Idag har vi tagit det lite lugnt och firat Elin, som egentligen fyller år imorgon! Tänk att du blir 9 år! Vart tar tiden vägen? Idag har barnen varit på cheerleading träning, jag har hunnit bli lite mer i fas här hemma, sköönt! Alla 4 maskiner tvätt är borta och jag kan nu ta veckan som kommer med ro..
 
Efter barnens träning och våffel (ko-glass, sylt och nutella)- lunch så bytte vi om och åkte på två husvisningar. Det jobbiga när man har renoverat en hel del är att man genomskådar andra hus så himla lätt. Och då att tänka sig att betala upp emot 4 mkr för ett hus som man redan nu känner av fukten i, allt knarrar och är vint och snett är liksom inte värt det.
 
Tyvärr så kommer nån mindre påläst att köpa det, för ja, det är ju helt perfekt egentligen.. men inte värt det. Då bläddrar vi hellre lite extra i huskatalogen och bygger ett eget från noll för samma peng, utan otrevliga överraskningar. :/ Helt plötsligt så slås man av hur himla bra man har det egentligen! Jag älskar vårt hem! <3 Så denna gång blir det inget utan vi fortsätter leta, en dag så hittar vi det vi vill ha. ;D
 
I dag har barnen och pappa även varit i puklabacken och gjort av med lite överskottsenergi, de behövde få röra lite på sig! :) Sen har Elin fått öppna paket och vi har spelat en massa på Wii:et! :) Nu på kvällskvisten sa Elin en massa fint igen, du är så himla fin underbara unge och TACK för att jag få se dig växa, och TACK för att ni gjort alla tårar värt det de gånger som man varit nära att kliva ut genom dörren. TACK fina underbara Elin! <3
 
Nu blir det att sova och packa barnens väskor, det ska ner lite saker som de har glömt och lite annat smått och gott. Hatar att stressa på morgonen så det är skönt att ha allt klart dagen innan. Själv ska jag upp asa tidigt och bege mig mot jobbet för att fixa i butiken med min fina! <3 Sen blir det middag med hjärtat och gymmet, hej vardag! 
 
kram på er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR