Pirr i magen....

Efter ännu en tidig och lång dag på jobbet så är jag nu på väg hemåt.  Idag var det sista dagen av fix i butiken, men nu är det klart och den strålar! 
 
 
 
 
Eftersom att det blir jobb hela helgen så får vi hoppas att jag planerat optimalt. Nu är jag ledig i två dagar, skönt, brukar dock bara vara ledig en dag så två sammanhängande dagar är ju lyx! Det är även skönt att jag jobbar på fredag och då hinner stämma av och fixa eventuella lösa trådar tills helgen.
 
På fredag har jag sovmorgon och så ska jag fixa naglarna igen innan hon som fixar dem ska resa bort. Lagom tills att jag själv ska åka så skulle jag behöva fixa dem igen. Men då det är svin billigt där borta så får det bli fossingar och händer snarast efter att vi landat! Sweet! :)
 
Imorgon så är jag ledig och det ska firas med sovmorgon till klockan 9! Haha Sen blir det att röja, ta ner saker till källaren och fixa det sista innan jag får besök av mäklarn.....
 
....ja, nu har vi faktiskt bott är i snart 2 år, dags att lätta. ;) vi ska diskutera igenom en smidig ny tjänst som de börjat med. Sen ska han kika och omvärdera pärlan. Om inte annat så är det bra att ha lite mäklare på hög. ;)
 
Nu längtar jag hem till hjärtat som är hemma och fixar med middan.  
 
Kram på er!
♡ ♡ ♡ ♡ ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR