Dag 2 Karibien, 23/2- Om första dagen på båten

Ja, idag är en sån dag då man inte riktigt vet hur man ska formulera sig… haha Igår klev vi på båten strax efter 12. Vi som ej är rutinerade hade inte med oss badkläder i handbagaget men som tur är så var vi lätt klädda. För solen brände på bra uppe på däck när vi såg oss omkring för att skapa oss en uppfattning.

Båten skulle åka vid 17 men det satt redan folk i poolen, baren var full och restaurangerna likaså. Vissa som gjort detta innan hade bytt om lite snabbt och smidigt och kunde börja semestern på en gång i nån av båtens fem-tusen-elva solstolar, nej jag vet inte hur många solstolar de finns men vad jag än kommer att hitta på så är det säker tre gånger så mycket, ja båten är gigantisk! haha

 
 
 

 Vid 13 så skulle vår hytt vara klar och väskorna skulle levereras till rummet. Det tog lite tid men tillslut så hade vi fått alla våra saker, CHECK: Läxa lärd… Hipps vips så var klockan 17 och båten var i rörelse.

 Hela dagen idag kommer att spenderas till havs och redan imorgon bitti så är vi framme på Bahamas, Nassau. Vi kommer dock inte att vara där så länge så vi har inte bokat nån utflykt, vi vill nog hellre ta oss till någon strand eller se oss omkring.

 Inför varje hamn som vi kommer till (Bahamas, St: Thomas, St: Marteen) så finns det en massa aktiviteter att göra i land. Det är allt från dykning, snorkling, guidade turer m.m. Detta kan vi boka i en reception eller via vår tv. Tv:n på rummet är även som en infoportal. Man kan gå in och se vilka shower som finns att se och boka dessa för kvällen. Man kan se statusen på restaurangerna, alltså vilken som är full eller där det inte är så läng väntetid, man kan plugga på om nästa hamn m.m 

Det var lite om det, idag gick hela dagen mer eller mindre åt till att försöka hitta på båten, lära oss att känna igen fram från bak och plugga på lite om alla restaurangerna och vad som finns att göra. Vi har även prövat på några av de olika barena, japp uppe på däck finns bara där kanske en 11 st och inomhus så finns det även en bar som åker upp och ner mellan två våningar men en fontän under haha. Barerna får i alla fall MVG av mig, inga snåla grejer det där inte! ;) Det är mer vanligt att man får gå och be om lite mer vätska i för att blanda ut den. Deras frozen mojito är löjligt bra! ;D Så de kommer det att bli en massa fler av! 

Kram på er så skriver jag mer efter att vi lämnat Bahamas! <3

 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR