Dag 3 Karibien- 24/2 Bahamas och diamanter

 
I dag har vi alltså varit på Nassau i Bahamas, vi tog oss dock inte runt så mycket. Det var kaos och alla skulle kors och tvärs sen så skulle vi inte vara i hamn så länge heller. Vi kollade runt i butikerna i hamnen och kollade i diamant butikerna. För ska man till Karibien så är det klockor och diamanter som man ska kolla efter.
 
På båten har de också klock- och diamantbutiker. Vi hittade även en superfin ring på båten, det var liknande ring som vi kollat på innan, i denna var det en stor solid diamant i mitten på ca 1 karat, men den hade 105 fasetter. Längs banden och runt om så fanns det ca 21 mindre diamanter på ca 1 karat sammanlagt dem med. Den var helt i vittguld och lagom hög upptill. Så nu blir det hem och plugga lite och se vart man egentligen tjänar på att köpa sin ring, Sverige eller Karibien.
 
Man kan ju köpa en ring och sen bygga ut den, man kan köpa diamanterna lösa och sen köpa själva ringen någon annanstans, man kan alltså göra på 100 olika sätt. Det behöver heller inte handla om en bröllopsring, nej för en dag ska jag köpa mig en riktigt nice högerring också! En riktigt shut-your-face-ring! ;)
 
Diamonds international är ett av de största företagen här i Karibien och de är det enda företaget som direkt får köpa av dem som har hand om all diamantgrävning överallt i världen. Så med andra ord så slipper man alla mellanhänder, samt mellankostnader. Men nu har jag kollat lite fler modeller och vet lite mer kring vad det är som jag vill ha.
 
Nu är det dock lite surt att man inte vetat om allt detta innan så man hade kunnat planera med det innan också. Men nej, jag tänker inte spontanköpa en ring bara för att säljaren tycker att den är perfekt för mig haha ;) Nej, hem och plugga som sagt men nått i denna stil blir det definitivt! Det känns dumt att nöja sig med första bästa när man inte behöver det. What Else? Vi tittade runt en stund som sagt men föll inte för nått speciellt så vi tog oss tillbaka till båten och lade oss i en varsin solstol. Där låg vi till kl 18 och läste och sippade goda drinkar. Det roligaste är att de inte typ kostar nått heller. Drinkarna är typ 9:or och kostar ca 50 svenska kronor, man behöver inte dricka mycket med andra ord! Hehe
 
När solen började gå ner så gick vi till hytten och duschade och bytte om. På kvällen så har man en massa restauranger att välja emellan. En del ingår i vårt paket och kostar inget att äta på medans en del kostar extra. Vi åt oftast i den stora restaurangen vilket innebär sjukt stor! Den är 3 våningar med vackra öppningar med räcken ner/upp till våningarna. Det är superfint dukat med vita dukar och så där jobbigt mycket bestick som Elin hade sagt haha!
 
 
De spelar musik på piano eller fiol hela kvällen och det serveras tre rätters med bättre mat än jag någonsin sett i Sverige! Helt stöööört! Sen ska man hem till lasagne och korvgryta, fuck! Alla är fint klädda och servitörerna går runt med en vit släng över underarmen och den andra armen bakom ryggen, du blir eskorterad till ditt bord, de drar ut stolen åt dig och lägger ner tygservetten i knät... varje dag, samma sak. När man ska ut så rullar man nästan, lovely! <3
 
Till kvällens underhållning så hade vi valt att gå på Stand up, och ja det var nog det roligaste jag sett på länge. Alla i salongen grät typ, det tog aldrig slut! Haha
 
Det var allt för idag, god natt!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR