Dag 5, 26/2- St Thomas och utflykt! :)

Hej finisar!
 
Jävla röv att man inte kan ha det såhär underbart jämt! Dricka mojitos, sola och bada. Och det jobbigaste beslutet man måste ta om dagarna är vad man ska äta, juste, lyxfru tror jag att det hette! ;D Imorse så lade vi i hamn i St Thomas, solen var med oss och vi hade en rolig utflykt att se fram emot! :)
 
Efter att ha slussats runt lite och fotat så befann vi oss äntligen på en katamaran som skulle ta oss till Turtle Cove och det är precis som det låter, vi ska snorkla med fria havssköldpaddor! Vi hade det superkul på båtresan bort dit, de amerikanare som vi hade med oss var störtsköna! Efter ca 30 min så var vi framme så det var bara att sätta på sig allt och hoppa i.
 
 
 
 
 
 
Under snorklingen så hann vi se en massa sköldpaddor, färgglada fiskar, svarta taggbollar, en stoooor rocka, en mini haj och några eremitkräftor i sina superstora snäckskal. Våra 2 timmar i det turkosa vattnet gick alldeles för snabbt med det var dags att åka tillbaka. Det bjöds på ananasjuice med rom och vi alla tatuerades med en piratflagga haha roligaste gänget att åka båt med i alla fall!
 
 
 
 
 
Eftersom bejb lätt alltid drar iväg på egenhand och dyker med vattenkameran så ska jag ta och köpa ännu en till så jag också kan fota! Haha Det har kommit en ny modell av vår som är ännu mer tålig och som klarar ner till 18 meter istället för 10 meter. Det är lika bra eftersom vi alla kommer att dyka snart. Sen funderar vi även på ett vattenhus till systemkameran.
 
Kom på nu att det är rätt så mycket nytt som ska inhandlas… vi vill ha ett 18-250 objektiv och kanske ett nytt kamerahus typ Nikon D700, det är lika bra att vi behåller vår D7000 också, då vi fotar mycket båda två och så är det alltid kul att ha en massa bilder då vi ser saker på olika sätt.
 
 
Nog om det, idag har vi planerat att se en vattenshow på kvällen som heter Dream of Oasis. Den utspelas längst bak i båten där de har en pool som är 5,6 meter djup, det är världens djupaste pool på en båt, that’s a chocker, right?!... Det finns hopptorn som är 5 och 10 meter höga fast poolen är inte så stor, läskigt! :S
 
Igår var vi på en is-show som hette Frozen in time, (ja, de har en isbana…) och åter igen är det typ det bästa jag någonsin sett! Och då har jag sett många world on ice shower i mitt liv… Tjejerna hade älskat detta! Det var full fart, spänning, mycket glitter, volter, rök, ALLT! Och de var så duktiga och roliga! Den var grym med andra ord!
 
 
 
 
Nu är det dags för trerättersmiddag igen, FINALLYYY! Igår åt jag en morotskaka som kn*****e i munnen som min fina kollega jocke hade sagt. Den var återigen det stöööördaste som jag någonsin smakat.. Hur gör dem för att toppa allt dag efter dag?!
 
Kram kram på er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR